De voordelen die Ambting biedt wanneer u een autoverzekering heeft bij nowGo

Ambting autoschade Arnhem is een autobedrijf in Arnhem en is gespecialiseerd in het herstellen van schade. Ook de schade aan uw geliefde auto. Niets is vervelender dan het hebben van pech langs de weg. Of het nu uw eigen fout was – of die van een ander – u wilt natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Heeft u uw auto laten verzekeren bij nowGo? Dan geniet u van vele voordelen. Zo weet u zeker dat u binnen de kortste keren weer de weg op kunt!

Schade melden na een ongeval bij nowGo

Rijdt u schade aan uw auto? Probeer dan rustig te blijven en zet uw auto zoveel mogelijk aan de kant van de weg (indien mogelijk). Maak foto’s van de situatie, wissel gegevens uit (in het geval van een auto-ongeluk), vul het schadeformulier in en zorg ervoor dat u van eventuele getuigen een verklaring ontvangt. Het eerstvolgende wat u dan doet, is het melden van de autoschade bij nowGo.

nowGo Pechhulp

Bij nowGo kunt u een aanvullende verzekering voor Pechhulp afsluiten. Wanneer u hiervoor heeft gekozen, of uw auto Volledig Casco heeft verzekerd (en uw auto jonger is dan 10 jaar) kunt u 24/7 gebruikmaken van deze pechhulp. Bel hiervoor onze alarmcentrale voor directe hulp via +31 (0)20 651 5115. Let op: dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor spoed. In andere gevallen meldt u – na het oplopen van schade – deze zo snel mogelijk via Mijn nowGo. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice via 020 – 54 36 000 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren).

Schade laten herstellen bij autoschadeherstelbedrijf Ambting

Na het melden van de schade, brengt u een bezoek aan schadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem. Autogarage Ambting is aangesloten bij Schadegarant, wat wil zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het snel en deskundig herstellen van autoschade. Zo maken onze experts gebruik van diverse speciale technieken. Denk hierbij aan uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en het volledig overspuiten van uw auto.

De voordelen van een autoverzekering bij nowGo

Autobedrijf Ambting is herstelpartner van nowGo, wat betekent dat u als verzekerde geniet van vele voordelen.

  • Bij ieder type autoverzekering heeft u recht op standaard automobilistenhulp bij verkeersongevallen, zelf in het buitenland;
  • Heeft u een W.A. autoverzekering afgesloten? Dan betaalt u geen eigen risico (tenzij de schade is ontstaan door een bestuurder jonger dan 25 jaar);
  • Laat u de schade aan uw auto herstellen door Autobedrijf Ambting bij een Beperkt Casco autoverzekering of Volledig Casco? Dan betaalt u een eigen risico van €150 i.p.v. €500;
  • Wanneer u uw auto laat repareren bij Autogarage Ambting, krijgt u gratis vervangend vervoer tijdens de reparatieduur. U betaalt alleen de kosten voor brandstof;
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de financiële afwikkeling. Dat regelen wij allemaal voor u;
  • U krijgt vier jaar garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan uw auto;
  • Bevindt u zich – bij het oplopen van pech – binnen een straal van 5 km vanaf onze autogarage in Arnhem? Dan halen we uw auto graag weer op en brengen we hem ook weer terug na herstel. Let op: alleen geldig wanneer u direct contact opneemt met ons en er geen dealer tussen is gekomen.

Neem contact op met schadeherstelbedrijf Ambting

Laat uw autoschade direct herstellen door contact op te nemen met ons via info@ambting.nl of te bellen naar 026 – 381 4279. Wij zorgen ervoor dat uw auto zo snel en goed mogelijk wordt hersteld!