Bel of mail direct
voor een afspraak!

Ohra autoverzekering, ontdek de voordelen bij Garage Ambting

Schade aan uw auto: het is altijd vervelend en iedereen overkomt het een keer. Gelukkig kan een aanrijding of andere autoschade worden afgehandeld met minder administratieve rompslomp, een hogere kwaliteit van de reparatie én lagere kosten!

Als autoschade herstelbedrijf in Arnhem werken wij samen met de meeste autoverzekeraars, waaronder ook Ohra . Doordat Ambting een exclusieve Ohra herstelpartner is in de regio Arnhem, heeft iedereen met een Ohra verzekering extra (financieel) voordeel. De autoverzekering en uzelf hebben daardoor meer zekerheid dat autoherstel naar tevredenheid wordt afgehandeld als een echte Ohra partner wordt ingeschakeld.

Tip: controleer of u bij Ohra autoverzekering een lagere premie betaalt

De autoverzekeringspakketten van Ohra komen er bij onafhankelijke premievergelijkers als Independer en HoyHoy vrij goed vanaf. Omdat autoverzekeraars onderling soms best aardige prijsverschillen hebben bij verzekeringen met een gelijkwaardige dekking, kan het de moeite lonen om op onderzoek uit te gaan.

Want wie voordelig wil auto rijden, begint bij een keuze voor een autoverzekering met passende voordelen in combinatie met een acceptabele premie. Bij Ohra kunt u online een gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, afgestemd op uw persoonlijk profiel.

Ohra stuurt u graag door naar een contractpartner

Ohra selecteert alleen autoherstelbedrijven op basis van de eigen strenge eisen. Deze keuze wordt gebaseerd op zaken als technische betrouwbaarheid, een goede klanttevredenheid en een acceptabele prijs-kwaliteitverhouding.

Verder denken mensen vaak dat dat autoschadeherstel alleen mogelijk is bij een garage die op hun groene kaart staat. Wel is dus van belang dat een garage contractpartner is van uw autoverzekeraar, in dit geval Ohra.

De acht voordelen voor de Ohra verzekerde die autoschade laat herstellen bij Ambting

  1. Met 82% de hoogste no-claim van alle Nederlandse autoverzekeraars
  2. Qua no-claimkorting is er dubbel profijt bij het verzekeren van een tweede of derde voertuig
  3. Na het schadeherstel van Ambting krijgt u vier jaar garantie op de geplaatste onderdelen én de reparatiehandelingen.
  4. Onze administratieve specialisten nemen wikkelen de papierwinkel af met Ohra.
  5. Als klant van Ohra hoeft u slechts een deel of helemaal niets te betalen qua eigen risico, afhankelijk van welk van de drie verzekeringspakketten u heeft.
  6. Meestal heeft u erkende verzekeringspartner een lager eigen risico. Bij een keuze voor een niet door de verzekeraar geselecteerde garage kan u een ‘strafboete’ krijgen. Soms willen mensen immers een garage kiezen dichtbij huis ligt of dichtbij de schadeplek.
  7. Onze ervaring is dat Ohra bij schade melden altijd een snelle maar zorgvuldige afwikkeling verzorgt.
  8. Ohra is een zeer ZZP’er-vriendelijke autoverzekering. Op hun site staat een speciale premieberekeningtool voor deze kleine ondernemers.

De redenen waarom wij als autoschade herstelbedrijf graag samenwerken met Ohra

Ohra heeft uitstekende voorwaarden en u betaalt bij elk pakket een acceptabele premie. Check ook hun online rekentool om de premie te berekenen van elk pakket. Maak daarom snel een prijsvergelijking als u nu nog bij een andere verzekeraar zit.

Onze ervaring is dat de klantenservice van Ohra altijd snel en helder communiceert met korte lijntjes per telefoon, mail of app. Op basis van de positieve ervaringen werken wij graag als Ohra partner.

Hoe meld ik schade met een Ohra autoverzekering?

Bij Ohra autoschade melden kan heel eenvoudig met een app. Waar u ook zit, overal waar sprake is van een autoschade kunt u direct de gegevens aan ons sturen, vergezeld van foto’s. Ohra neemt daarna binnen 48 uur de schademelding in behandeling.

Via de app is het mogelijk om de afhandelstatus bij Ohra in te zien. In feite kan alles digitaal, tenzij er een schade-expert bijkomt om de situatie te beoordelen. Ook de voorwaarden van het Ohra eigen risico zijn klantvriendelijk en scoren goede bij online vergelijkers van verzekeringen.

Wenst u extra informatie of advies over uw Ohra autoverzekering in combinatie met onze garage?

Naast Ohra werken wij samen met verschillende andere grote verzekeraars. Een overzicht van onze samenwerkingspartners vindt u op onze schadegarant-herstelbedrijf pagina. Als u als verzekerde van Ohra nog vragen heeft over schadeherstel door ons of extra informatie verlangt, neem dan gerust contact met ons op.