Bel of mail direct
voor een afspraak!

Reaal autoverzekering, vele voordelen bij autogarage Ambting

Als autoschadeherstelbedrijf in Arnhem werken wij intensief samen met de bij Schadegarant aangesloten verzekeraars, waartoe ook Reaal behoort. Hieronder leggen we u graag de voordelen uit door als verzekerde van Reaal uw autoschade door een Schadegarant garage te laten behandelen.

Het is een samenwerkingsverband tussen alle Schadegarant verzekeraars en de garagebranche, die autoschade voor alle partijen én dus ook de automobilisten zo goed mogelijk wil regelen. Omdat wij een Schadegarant herstelbedrijf zijn, leggen wij u op de site de Schadegarant werkwijze uit.

Onze garage behoort al jaren tot het netwerk van Schadegarant. Dit komt omdat wij aan de strenge eisen voldoen die de grote Nederlandse autoverzekeraars stellen. Voordelen zijn onder andere dat u bij een Schadegarant reparateur geen vervoers- of sleepkosten hoeft te betalen en u hebt tijdens de reparatie en herstel een vervangende auto.

Geen eigen risico bij Ambting

Hebt u bij uw Reaal autoverzekering een keuze gemaakt voor Beperkt Casco of Volledig Casco? In dat geval kunt u een aanzienlijk financieel voordeel hebben door bijvoorbeeld ruitschade te laten herstellen bij een autoschadeherstelbedrijf die aan de strenge regels voldoet van het Schadegarant. Ambting autoschade Arnhem is in de regio Arnhem dus zo’n geselecteerde Schadegarant partner.

Reaal-schadehersteller-Ambting

Bij Ambting autoschade Arnhem snel hulp na een ongeluk

Een ongeluk is een zeer stressvolle ervaring. Om te beginnen wordt u in ons herstelbedrijf begripvol opgevangen. Verder calculeren wij de schade aan de auto en vermelden dit op de achterzijde van het schadeformulier. Indien de geconstateerde schade aan de auto onder de dekking van Reaal valt, moeten zij eerst akkoord geven op onze taxatie. Als zowel de automobilist als Reaal de offerte goedkeurt, zal ons herstelbedrijf de schade zo vlug mogelijk herstellen. Ook nemen experts de administratieve afhandeling met Reaal voor u uit handen.

Scherpe premies bij een autoverzekering van Reaal

Door de grote schaal waarop Reaal opereert kunnen zij de premie laag houden, ongeacht het pakkettype dat u bij deze autoverzekeraar heeft. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij de online rekentool op hun website. Hier kan elke automobilist zelf de premiehoogte berekenen aan de hand van een eenvoudig stappenplan.

De uitkomst is uiteraard vrijblijvend, u kunt met het bedrag wel gemakkelijk een vergelijking maken met uw huidige premie of die van een andere nieuwe aanbieder. De verzekeringspakketten van Reaal hebben goede testresultaten bij de onafhankelijke premievergelijkers op internet.

Schade opgelopen en een Reaal autoverzekering? Neem contact op

Hoe moet u bij uw Reaal autoverzekering schade melden? Wie aan andermans auto of ander voertuig schade heeft aangericht, kan dat 24/7 melden bij het schademeldnummer van Reaal : 0800 – 732 25 48 57.

Ook kunt u het contact met de helpdesk uitbesteden aan een tussenpersoon die uw verzekeringszaken regelt. De vervoerskosten na een aanrijding worden altijd vergoed door Reaal. Na uw schademelding maakt Reaal een dossier aan, waarin alles nauwkeurig staat beschreven en daardoor alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.