Bel of mail direct
voor een afspraak!

Met een Rhion autoverzekering laat u schade herstellen bij autogarage Ambting

Het is al vervelend genoeg als uw auto schade heeft opgelopen. Begrijpelijk als u niet zit te wachten op de administratieve afhandeling van de schade. Gelukkig hoeft u zich daar bij Ambting geen zorgen over te maken. Dankzij onze samenwerking met de autoverzekering van Rhion, nemen we de administratieve afhandeling voor onze rekening. Breng uw auto gewoon bij ons langs. Er staat een leenauto op u te wachten.

Voordelen samenwerking met Rhion autoverzekering

Bij Schadegarant Herstelbedrijf Ambting kunt u erop vertrouwen dat uw auto volgens de fabrieksspecificaties wordt hersteld. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige apparatuur en onderdelen.

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun vak en dit is terug te zien in de kwaliteit van het werk dat ze leveren. Dankzij hun harde werk beoordelen onze klanten ons met een 9.2.

Als lid van Schadegarant hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, klanttevredenheid en een snelle afhandeling. Bij Autobedrijf Ambting in Arnhem is geen schade te gek. Ongeacht hoe complex deze is. We hebben ervaring met verschillende speciale technieken. We geven dan ook 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

Direct schade melden?

Heeft u op dit moment schade aan uw auto? Hopelijk bent u zelf in orde. Voordat wij de schade herstellen, is het belangrijk dat u de schade meldt bij Rhion. Zij geven aan wanneer u de auto bij ons kunt laten herstellen.

Wanneer het zover is, meldt u de schade eenvoudig digitaal bij ons. Vul alle gegevens in en stuur meerdere, duidelijke foto’s van de schade mee. Dan schatten we snel in hoeveel tijd het kost om uw auto weer als nieuw te maken.

Direct schade melden

Meer weten?

Meer weten over onze manier van werken, de kosten voor de reparatie of iets anders? Neem contact met ons op via 026 – 3814279 of stuur een e-mail naar info@ambting.nl.