Heeft u vragen?

Unigarant autoverzekering? Laat uw schade herstellen bij Ambting

Unigarant-schadehersteller-ambtingSchade aan uw auto moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Administratieve rompslomp? Daar zit u niet op te wachten. Dankzij onze samenwerking met Unigarant verzekeringen wordt alles voor u geregeld. Wij repareren uw auto en handelen het papierwerk rechtstreeks af met Unigarant autoverzekering. Voor u het weet staat uw auto al klaar om opgehaald te worden.

Voordelen van de samenwerking tussen Ambting en de Unigarant autoverzekering

Heeft u een Unigarant autoverzekering en laat u uw auto bij Ambting Schadeherstelbedrijf repareren? Dan heeft u het voordeel van geen eigen risico en halen we uw auto ter plekke op en leveren direct een gratis leenauto zodat u verder kunt. Na de reparatie wordt uw auto en de leenauto weer omgeruild.

Ons schadeherstelbedrijf repareert al meer dan 50 jaar auto’s en bedrijfswagens en is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel. We hebben ervaring met uiteenlopende technieken zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en kunststof reparaties. Alle reparaties worden met uiterste precisie en naar fabrieksspecificaties uitgevoerd. Daarom geven we altijd 4 jaar garantie op herstelwerkzaamheden.

Hoe meld ik schade bij de Unigarant verzekeringen?

Heeft u schade aan uw eigen auto en bent u hiervoor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij één van de aangesloten reparateurs van Unigarant (zoals Ambting autoschade Arnhem) bij u in de buurt. Maak direct een afspraak bij de schadehersteller van uw keuze. Het schadeherstelbedrijf zorgt voor de schademelding bij Unigarant. U hoeft zelf geen schadeformulier in te vullen.

Unigarant autoverzekering: de voordelen op een rij

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Daarom profiteert u met een Unigarant Autoverzekering van een snelle en betrouwbare service, waaronder:

  • Geen eigen risico met de Unigarant Schadeservice
  • Eén jaar nieuwwaardegarantie bij volledige Casco
  • No-claimkorting tot maar liefst 80%
  • Uw schade wordt snel uitbetaald
  • Unigarant werkt samen de beste schadeherstellers, waaronder Ambting autoschade Arnhem

Unigarant verzekeringen is een een dochteronderneming van ANWB en heeft drie basisdekkingen voor een autoverzekering: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Gedeeltelijk Casco of Volledig Casco.

Direct schade melden of contact?

Heeft u schade aan uw auto en bent u verzekerd bij Unigarant? Meld dan direct uw schade online bij Ambting autoschade Arnhem. Als u foto’s meestuurt, zijn wij beter in staat om de schade te beoordelen.

Liever contact met een van onze medewerkers? Geen probleem. Bel ons gerust. Bent u in de buurt? Rij dan even langs. Vooral bij kleine schades is dit geen probleem.

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)