Bel of mail direct
voor een afspraak!

Samenwerking tussen Univé autoverzekering en garage Ambting

Ambting werkt intensief samen met alle grote autoverzekeraars van Nederland, waaronder Univé. Wij voldoen aan de strenge eisen die deze verzekeraar stelt aan schadeherstel. Doordat Ambting een exclusieve Univé herstelpartner is, heeft u als verzekerde extra voordelen als u in de regio Arnhem de schade aan uw auto laat repareren in onze garage.

Elke verzekeraar wil dat u autoschade laat repareren bij een door hen erkend autoherstelbedrijf vanwege de door hen erkende aantoonbaar goede resultaten van herstelbeurten. U en de verzekeringsmaatschappij hebben daarmee meer zekerheid dat autoherstel na een schade op een correcte manier wordt afgehandeld.

Univé wil graag dat u een keuze maakt voor hun contractpartners

Wel laat Univé op haar website weten dat hun klanten kunnen kiezen tussen een door Univé geselecteerd autoschade herstelbedrijf, of kunnen klikken op de optie ‘Eigen keuze schadeherstelbedrijf’. U moet zich in dit laatste geval wel realiseren dat Univé zelf uitsluitend autoherstelbedrijven selecteert die op basis van hun strenge eisen een langdurig en controleerbaar hoog kwaliteitsniveau hebben. Zij controleren op criteria als technische betrouwbaarheid, klanttevredenheid en prijs-kwaliteitsverhouding.

Verder denken mensen vaak dat dat autoschade herstellen alleen kan bij de garage die op de groene kaart vermeld staat. Wel is zoals gezegd van belang of de autohersteller die u kiest contractpartner is van uw autoverzekeraar, in dit geval Univé.

De voordelen voor de Univé klant die autoschade laat herstellen bij Ambting

  1. Univé heeft in Nederland een aantal autoschade herstelbedrijven gecertificeerd op basis van kwaliteit en resultaat. De door een externe partij benoemde betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zullen u een goed gevoel geven.  
  2. Nadat onze vakmensen de auto hebben hersteld heeft u vier jaar garantie op de onderdelen en de reparatiehandelingen.
  3. Onze administratie wikkelt de papierwinkel af met Univé. Ook dit gedeelte gebeurt dus door ervaren professionals.
  4. Als Univé cliënt hoeft u slechts een deel of helemaal niets te betalen qua eigen risico, afhankelijk van de polisvoorwaarden van het verzekeringstype dat u bij hen kiest.
  5. Meestal hebt u bij een garage die erkend verzekeringspartner is een lager eigen risico. Een keuze voor een niet door de verzekeraar geselecteerde garage kan u een ‘straf’ opleveren, en daarmee dus hogere kosten. Mensen maken vaak de duurdere keuze om een autoherstelbedrijf te kiezen dat dichtbij hun huis ligt of dichtbij de plek van een aanrijding.
  6. Univé voert altijd een snelle maar zorgvuldige administratieve afhandeling, zodat u zo vlug mogelijk weer kan auto rijden.

Geld besparen bij een garage in Arnhem die schadepartner is van Univé

Univé werkt door het hele land met een netwerk van gecontracteerde schadeherstelbedrijven. Dit werkt in het voordeel van zowel u als verzekerde, de autoverzekeraar en het herstelbedrijf.

Ambting in Arnhem is daarom al jaren gecertificeerd als schadeherstelpartner bij Univé en we zijn trots op deze erkenning. Zij baseren hun keuze op de herstelcijfers, de reparatiesnelheid, de opleidingsgraad van de medewerkers en het serviceniveau. Ideaal dus als u een Univé autoverzekering heeft en schade heeft in de regio Arnhem.

De redenen waarom Schadeherstelbedrijf Ambting graag samenwerkt met Univé

Univé kent uitstekende voorwaarden en acceptabele premies voor haar cliënten. Met een handige online rekentool kunt u kijken hoeveel de maandelijkse premie bedraagt van de opties die zij aanbieden. Bij hun stappenplan voor het berekenen worden zaken meegenomen als uw eigen leeftijd en het aantal schadevrije jaren. Maak daarom snel een prijsvergelijking als u nu nog bij een andere aanbieder zit.

Onze ervaring is dat de helpdesk van Univé altijd communiceert met korte lijntjes per telefoon, mail of app. Op basis van de positieve ervaringen werken wij graag als exclusief verzekeringspartner van Univé. U kunt daardoor als klant van deze verzekeraar probleemloos bij ons autobedrijf terecht voor het herstel van schade. Op onze pagina over autoverzekeringen vindt u het handige klikvenster ‘Vind een schadehersteller’. In de regio Arnhem treft u dan onze garage.

De deskundige monteurs van autoschade herstelbedrijf Ambting zullen zich voor de volle honderd procent inzetten om u tevreden te stellen. Bij onze bandenservice, het autospuiten en de airco service hebben wij experts in dienst die speciaal zijn opgeleid voor deze afdelingen.

Vragen of informatie over uw Univé autoverzekering in combinatie met onze garage?

Naast Univé werken wij samen met diverse andere grote verzekeraars. Een overzicht van onze samenwerkingspartners vind u hier. Bij vragen kunt u een adviseur raadplegen in een van de tientallen Univé winkels in Nederland. In de regio Arnhem bevinden deze zich in Elst of Zevenaar. Als u als verzekerde van Univé nog vragen heeft over schadeherstel door ons of extra informatie verlangt, neem dan gerust contact.