Met een Voogd autoverzekering laat u schade herstellen bij autogarage Ambting

Schade aan uw auto en verzekerd bij Voogd & Voogd? Geen nood. Wij regelen alles voor u. Voogd & Voogd werkt samen met Ambting omdat wij aangesloten zijn bij Schadegarant. Dit geeft u de zekerheid van een professioneel herstel van uw auto. En de administratie? Die handelen we direct met uw verzekeraar af.

Schade melden bij uw Voogd & Voogd autoverzekering

Is de schade zojuist ontstaan? Breng uzelf dan eerst in veiligheid. Bel indien nodig de politie. Maak foto’s van de schade vanuit verschillende hoeken. Maak ook enkele overzichtsfoto’s waarop de hele situatie goed te zien is.

Heeft u uw autoverzekering via een adviseur afgesloten? Meld uw schade dan eerst bij uw adviseur. Uw adviseur zorgt ervoor dat uw schadeprocedure in gang wordt gezet. U hoort dan vanzelf wanneer u de schade door ons kunt laten herstellen.

Wanneer het zover is maakt u eenvoudig een afspraak bij Schadegarant Herstelbedrijf Ambting.

Waarom werkt Voogd & Voogd samen met Ambting?

Voogd & Voogd werkt graag samen met schadeherstellers waar ze klanten met een gerust hart naartoe kunnen sturen. Autobedrijf Ambting Arnhem is zo’n schadehersteller. Omdat we aangesloten zijn bij Schadegarant, zijn onze klanten verzekerd van een deskundige en snelle afhandeling van hun autoschade. Zonder administratief gedoe achteraf.

Onze schadeherstellers brengen uw auto terug in de oorspronkelijke staat. Precies zoals de fabrikant voorschrijft en uitsluitend met originele (of betere) onderdelen. We geven niet voor niets 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

Met uw verzekering bij Voogd & Voogd bent u onder andere verzekerd voor herstelwerkzaamheden zoals spuitwerk, uitdeuken en spotrepair. De exacte dekking hangt af van uw verzekering. Meer informatie hierover.

Voordelen autoverzekering Voogd & Voogd

Voogd & Voogd staat bekend om de snelle financiële afhandeling. Wel zo prettig, want niets is vervelender dan een slepende administratieve afhandeling. Ook prettig: bepaal zelf de betaaltermijn van uw autoverzekering. U kunt kiezen uit per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Maar net wat u prettig vindt.

Wat wordt er gedekt bij Voogd & Voogd Autoverzekering?

Als u op zoek bent naar een autoverzekering, wilt u natuurlijk weten wat precies gedekt wordt. Bij Voogd & Voogd Autoverzekering is dat afhankelijk van het type polis dat u kiest. Hieronder vindt u een overzicht van de dekkingsopties die Voogd & Voogd biedt, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw situatie en behoeften.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) Verzekering

 • Schade aan anderen: De basisdekking, wettelijk verplicht, dekt de schade die uw auto veroorzaakt aan andere voertuigen of eigendommen.
 • Letselschade aan anderen: Ook schade door letsel die anderen oplopen door een ongeval veroorzaakt door uw auto is gedekt.

WA Plus (Beperkt Casco)

 • Brand en explosie: Schade door brand, explosie, blikseminslag en zelfontbranding is gedekt.
 • Diefstal en inbraak: Vergoeding bij diefstal van uw auto of schade door een poging tot inbraak.
 • Storm en natuur: Schade door natuurrampen zoals storm (windkracht 7 of hoger) en hagel.
 • Ruitschade: Schade aan de ruiten van uw auto wordt vergoed, waaronder breken of barsten.
 • Aanrijding met dieren: Schade door een aanrijding met dieren is ook gedekt onder deze optie.

Allrisk (Volledig Casco)

 • Alle bovengenoemde dekkingen: Inclusief alle dekkingen van WA en WA Plus.
 • Aanrijdingen, ook eigen schuld: Schade aan uw eigen auto, zelfs als de schade uw eigen schuld is, zoals bij een aanrijding.
 • Vandalisme: Schade door vandalisme, een comfortabele gedachte in stedelijke gebieden.
 • Overige van buiten komende onheilen: Bijna alle denkbare schades veroorzaakt door externe factoren zijn gedekt.

Aanvullende opties

 • Inzittendenverzekering: Dekking voor letsel van inzittenden ongeacht de schuldvraag.
 • Rechtsbijstandverzekering: Juridische hulp bij geschillen die voortkomen uit het gebruik van uw auto.
 • Pechhulp: Hulp bij pech onderweg, zowel in Nederland als in Europa, afhankelijk van de gekozen dekking.

Het kiezen van de juiste autoverzekering hangt sterk af van uw persoonlijke situatie, de waarde en leeftijd van uw auto, en uw rijgedrag. Voogd & Voogd biedt flexibele opties die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Het is belangrijk om goed na te denken over het risico dat u wilt dekken en hoeveel premie u bereid bent te betalen.

Hoeveel kost de Voogd & Voogd Autoverzekering?

De kosten van een autoverzekering bij Voogd & Voogd kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder bespreken we de belangrijkste aspecten die de premie van uw autoverzekering beïnvloeden, zodat u een idee krijgt van wat u mogelijk kunt verwachten.

Factoren die de premie beïnvloeden

 • Type auto: De waarde, het merk, het model en de leeftijd van uw auto zijn bepalend voor de premie. Duurdere en krachtigere auto’s kosten doorgaans meer om te verzekeren.
 • Dekkingsniveau: Zoals eerder vermeld, biedt Voogd & Voogd verschillende dekkingsniveaus aan: WA, WA Plus en Allrisk. Hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie.
 • Regio: Waar u woont kan ook invloed hebben op de premie. In gebieden met een hoger risico op diefstal of vandalisme zijn de kosten vaak hoger.
 • Schadevrije jaren: Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe hoger de korting op uw premie kan uitvallen. Dit beloont veilige rijders.
 • Kilometrage: Hoe meer kilometers u per jaar rijdt, hoe hoger het risico op schades. Dit kan leiden tot een hogere premie.
 • Leeftijd bestuurder: Jongere bestuurders betalen vaak een hogere premie vanwege een hoger risicoprofiel.

Gemiddelde kosten

Het is moeilijk om een specifiek bedrag te noemen zonder persoonlijke details, maar hier zijn enkele richtlijnen:

 • WA-verzekering: De meest basische dekking kan variëren van enkele tientjes tot over de honderd euro per jaar, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.
 • WA Plus-verzekering: Een middenweg qua dekking die iets duurder is dan de basis WA-verzekering.
 • Allrisk-verzekering: De meest uitgebreide dekking kan, afhankelijk van de auto en bestuurder, variëren van een gemiddeld tot hoog bedrag per jaar.

Voor een nauwkeurige berekening van de premie is het altijd het beste om direct een offerte aan te vragen bij Voogd & Voogd. Zij kunnen aan de hand van uw specifieke situatie en wensen een gepersonaliseerde premie berekenen.

Contact & direct schade melden

Heeft u vragen over schadeherstel door Ambting of wilt u een schade direct melden? Neem contact met ons op: