Topherstel garage in Arnhem

Vroeg of laat krijgt iedereen wel een keer te maken met een vorm van autoschade. Is het niet door een tik tegen een bermpaaltje, dan is het wel vanwege opspattend grind tegen de voorruit. De herstelkosten kunnen soms fors zijn en zullen gevolgen hebben voor uw verzekeringsstatus.
Om het ongemak en de hoge kosten te verkleinen, kunt u de schade laten verhelpen bij een herstelbedrijf met de status: ‘Topherstel garage’. In Arnhem kunt u in dat geval terecht bij garage en herstelbedrijf Ambting op bedrijventerrein Overmaat. Laat u de schade aan uw auto bij ons herstellen? Dan biedt dit vele financiële en kwaliteitsvoordelen.

Allianz topherstel schadeherstelbedrijven

Topherstel is een bekend samenwerkingsverband van grote verzekeraars als Allianz, Voogd & Voogd en het tot Allianz behorende AllSecur, London Verzekeringen en Orion Direct. Samen met een aantal bewezen en erkende autoschadeherstelbedrijven verspreid door heel Nederland, willen zij – voor zowel de automobilist, de verzekeraar als de schadeherstellers – zo veel mogelijk voordelen behalen op het gebied van samenwerking en het minimaliseren van kosten.

Waarom uw schade laten herstellen bij een Topherstel garage?

Als u bij een Topherstel garage in Arnhem (of in een andere plaats), of als u bent aangesloten bij Allianz (of een van de daartoe behorende autoverzekeraars), kunt u fors besparen op de kosten van herstel. Daar komt bij dat u dikwijls ook nog eens minder eigen risico betaalt.

Een bij Topherstel aangesloten garagebedrijf neemt altijd snel de diagnose op en – indien noodzakelijk – laten zij een schade-expert een inventarisatie maken. Als een expert niet noodzakelijk is, dient het schadeherstelbedrijf de nota direct in bij de verzekeraar. Het ideale hierin is dat u niets hoeft voor te schieten.

Als u bent verzekerd bij een van de – hierboven genoemde – verzekeringsmaatschappijen, maar toch een keuze maakt voor een andere hersteller, dan zijn er bij de verzekeraar andere regels van kracht.

Bedenk wel dat u in het geval van zogenoemde ‘vrije reparatiekeuze’ meer premie betaalt. Mogelijk wilt u bij een bij u bekende garage de auto laten herstellen, of zit u ver weg van huis met schade en besluit u om voor een hersteller in die regio te kiezen. Kort gezegd geldt dan dat Allianz – of een van de zusterbedrijven – vijfhonderd euro minder vergoeden per autoschade en zijn er wijzigingen ten aanzien van het eigen risico.

De voordelen van schadeherstel bij autogarage Ambting in Arnhem

Doordat Ambting in Arnhem voldoet aan de strenge richtlijnen mogen ze zich Allianz Tophersteller noemen. Deze benoeming kent diverse pluspunten naast de hierboven al genoemde financiële voordelen:

 • U heeft vier jaar garantie op de reparatie en de gebruikte onderdelen volgens de voorschriften van de FOCWA, de branchevereniging voor schadeherstellers.
 • Reparatie vindt uitsluitend plaats met originele merkonderdelen en geheel volgens de oorspronkelijke specificaties uit de fabriek.
 • Vanaf de eerste reparatiedag heeft u maximaal twee weken recht op kosteloos vervangend vervoer bij WA plus volledig casco. Bij een zogenaamd totaalverlies kunt u hier geen aanspraak op maken. Een vervangende bestelauto kan worden geleverd met een inhoudsmaximum van 5,5 kubieke meter.
 • Binnen een afstand van maximaal twintig kilometer heeft u de mogelijkheid voor een kosteloze haal/brengservice.
 • Bij een Topherstel garage is een lager eigen risico van kracht dan bij een herstelbedrijf dat niet bij dit netwerk zit.
 • Als aanvullende gratis service wordt uw auto van binnen en buiten grondig gereinigd.
 • Er vindt eventueel een herstelbeurt plaats van beschadigde anti-corrosiebescherming.
 • U hoeft het reparatiebedrag nooit voor te schieten.
 • Als de eventuele belettering is beschadigd, dan geldt in dit soort gevallen een standaard vergoeding met een maximum van vijfhonderd euro.
 • Ook bestelwagens, campers en caravans kunnen vallen onder deze gunstige voorwaarden.
 • Een zeer uitvoerig overzicht van de rechten en plichten van zowel uzelf als het herstelbedrijf treft u op de website Topherstel.nl. Door het doorlezen van deze lijst met bepalingen weten de garage en natuurlijk uzelf als automobilist waar u allebei aan toe bent en het beste en gunstigst tot oplossingen komt.

Topherstel bij schadebedrijf Ambting in Arnhem

Autoschadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem is al sinds 1967 een bekend adres voor automobilisten in Arnhem en omgeving.  Onze experts zijn gespecialiseerd in het snel en deskundig herstellen van schade. Naast het herstellen van schade aan uw auto, kunt u bij ons ook terecht voor een APK-keuring, grote beurt of kleine beurt. Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar 026 – 3814279 of een mail te sturen naar info@ambting.nl. Wij staan voor u klaar!