Een Allianz verzekering en garage Ambting

Elke autoverzekeraar heeft het liefste dat u bij schade een autoherstelbedrijf inschakelt dat zij hebben voorgeschreven, zo ook bij een Allianz autoverzekering. Vaak wordt door automobilisten echter gedacht dat schadeherstel uitsluitend mag bij de garage die op de groene kaart vermeld staat. Wel is van belang of de autohersteller een contract heeft met uw eigen autoverzekeraar, bijvoorbeeld de Allianz verzekering.
Meestal heeft u bij een bedrijf die partner is van een verzekering een lager eigen risico. Bovendien kan de keuze voor een andere garage u een ‘straf’ opleveren. Mensen kunnen bijvoorbeeld een hersteller kiezen die niet is aangesloten bij het zorgvuldig geselecteerde netwerk van de verzekeraar omdat het dichtbij hun huis ligt of dichtbij de plek van een aanrijding.

Geld besparen bij de schadepartner van Allianz in Arnhem

De bekende autoverzekeraar Allianz heeft in Nederland een netwerk van zelf uitgezochte gecontracteerde autobedrijven. Dit is in het belang van elke betrokken partij, met u als autobezitter voorop. Bovendien zal het u als klant met schade aan de auto een vertrouwd gevoel geven om bij de grootste verzekeringsgroep ter wereld te zitten. De Allianz Group is namelijk wereldleider in financiële dienstverlening, met 86 miljoen klanten in 72 landen, waarvan 1,3 miljoen klanten in Nederland. Met dit soort cijfers kunt u uitgaan van een alleszins betrouwbare partner, die dan ook uitsluitend zal willen werken met kwalitatief goede herstelbedrijven.
Ambting in Arnhem is gecertificeerd als partner in schadeherstel bij Allianz Nederland. Dit is gebaseerd op onze herstelcijfers, de snelheid van handelen, de hoge opleidingsgraad van onze monteurs en het algehele serviceniveau. Ideaal dus als u klant bent bij verzekeringsmaatschappij Allianz en schadeherstel nodig heeft voor een auto in Arnhem, Elst, Huissen, Oosterbeek, Wolfheze, Wageningen, Zevenaar Rozendaal, Heteren, Renkum of andere plaatsen in deze regio.

Wat zijn de voordelen van een garage die herstelpartner van Allianz is?

    • Allianz heeft als grootste ter wereld gelukkig in elke regio een herstelbedrijf die verzekeringspartner is, met persoonlijk contact en één vaste aanspreekpersoon.
    • Vanwege de strenge selectie van Allianz weet u zeker dat uw auto in handen ligt van een professionele schadehersteller.
    • Als uw auto is verzekerd bij Allianz hoeft u slechts een gedeelte of helemaal niets te betalen qua eigen risico. De precieze hoogte hangt af van de polisvoorwaarden.
    • Allianz biedt een zeer snelle maar nauwkeurige afhandeling, zodat u zo vlug mogelijk weer de weg op kan.
    • De Allianz autoverzekering werd door het onafhankelijke Money View beoordeeld met het cijfer 10, terwijl zij van de Consumentenbond als eens als beste uit de test kwam met een 7,3.

Ons schadeherstelbedrijf werkt graag samen met Allianz en dit is waarom

Allianz biedt elke automobilist uitstekende voorwaarden en scherpe premies. Op hun site kunt u heel eenvoudig de premie berekenen die u maandelijks zal betalen. Maak daarom snel een prijsvergelijking als u nu nog bij een andere autoverzekering zit.
De Allianz assistance biedt 24/7 pechhulp. Communiceren met korte lijntjes gaat erg soepel met behulp van het Allianz pechhulp telefoonnummer en de app Mijn Allianz. Altijd wordt geprobeerd om bij schade al ter plekke te repareren, indien noodzakelijk een vervangende auto te bieden in het geval van WA + volledig casco. Ook bieden zij standaard razendsnel hulp zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.
Op basis van de positieve ervaringen die wij in lengte van jaren hebben kunnen wij als schadehersteller stellen dat we graag samenwerken als partner. Al vele jaren mogen wij ons exclusief verzekeringspartner noemen van Allianz. U kunt daardoor als klant van deze verzekeraar probleemloos bij ons autobedrijf terecht voor het herstel van schade.
Bij twijfel, voor informatie of voor vragen kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.