Garage Ambting en een Allsecur verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daardoor krijgt elke autobezitter ooit wel een keer te maken met autoschade en een herstelbedrijf, ook al heeft hij alleen maar een paaltje aangetikt bij het achteruit rijden. In het voordeel van u als automobilist heeft verzekeraar Allsecur afspraken gemaakt met enkele zorgvuldig geselecteerde schadebedrijven in Nederland. Op basis van de cijfers, de professionaliteit en de resultaten van herstel zijn dit volgens Allsecur de beste autoschadeherstelbedrijven van ons land, waar u dan met hun goedkope autoverzekering naartoe kunt.

Wilt u verschillende voordelen hebben als het een keer zo ver is dat u autoschade heeft? Kijk dan op Allsecur.nl naar hun eenvoudige driestappenplan, om online een voor u passende autoverzekering af te sluiten. En bij eventuele schade aan de auto gaat u dan gewoon naar een garage die het predicaat ‘Allsecur autoverzekering partner’ mag dragen. De tien voordelen daarvan leggen we u hieronder uit.

Een Allsecur verzekering en uitstekende service

Voor de regio Arnhem is garage Ambting een erkende door Allsecur aangesloten hersteller van schade aan auto’s. Dus als u na een aanrijding of ander incident snel en vakkundig een herstel wenst, dan is dat bij garage Ambting in Arnhem mogelijk als u zich begeeft of woont in bijvoorbeeld Oosterbeek, Huissen, Velp, Rozendaal, Rheden, Westervoort, Duiven, Heteren, Wolfheze, Elst of Zevenaar.

Ideaal daarbij is ook onze leenautoservice. Met een leenauto kunt u ongestoord alles blijven doen qua werk en privéleven, terwijl deskundige monteurs zo snel mogelijk de klus klaren. Daarnaast is het mooi voor u dat wij geen merkgarage zijn maar een universeel autoschadeherstelbedrijf. Naast veel voorkomende merken als Audi, Renault of BMW verhelpen wij schadeherstel aan élk merk auto.

Wat zijn de tien voordelen bij schadehersteller Ambting en de Allsecur verzekering?

Waarom is de samenwerking tussen Allsecur en garage Ambting zo in trek in de regio Arnhem? Afgezien van de reputatie van onze BOVAG garage, zit hem dat in de uitgekiende en klantgerichte opzet van ons partnerschap. Graag illustreren we dit met de hieronder genoemde tien voordelen:

  • Mocht u nog geen klant zijn, onderzoek dan eerst op de site wat u kunt besparen bij deze verzekeraar, of het nu gaat om een WA verzekering, beperkt casco of All-risk.
  • Bij Allsecur onderhouden ze heel korte lijntjes met de aangesloten partners die het autoherstel uitvoeren. Er wordt u dus automatisch veel werk uit handen genomen waar u vaak niet op zit te wachten en misschien ook weinig verstand van heeft. Verder is het zelf met Allsecur contact leggen natuurlijk ook altijd mogelijk.
  • Bij een aan deze verzekeraar verbonden schadehersteller is een lager eigen risico van kracht dan bij een garage die niet is aangesloten bij deze verzekeraar.
  • Door deze autoverzekering constructie heeft u bij schade altijd recht op vervangend vervoer bij het herstelbedrijf in de vorm van een tijdelijke andere auto.
  • Als u als klant van Allsecur het herstel van een aanrijding of andere schade aan de auto laat uitvoeren bij Ambting in Arnhem, hoeft u in dat geval niet de kosten niet voor te schieten. Dat is natuurlijk ideaal als u net even krap bij kas zit!
  • Met een herstel door garage Ambting in Arnhem voldoet u automatisch aan de door Allsecur gestelde voorwaarde in uw keuze van herstelbedrijf.
  • Als aangesloten schadehersteller werken wij altijd bij elke reparatie volgens de voorgeschreven fabrieksspecificaties. Hiermee weet u zeker dat u de fabrieksgarantie kunt behouden.
  • Garage Ambting is aangesloten bij de BOVAG, dus bij een reparatie of herstel valt u dus onder de garantie en overige voorwaarden van deze bekende brancheorganisatie, die zeer strenge eisen stelt aan de aangesloten garages. Bovendien heeft u dan standaard drie maanden garantie op onderhoud en reparatie.
  • Om de kosten laag te houden voor u, werkt Allsecur zo veel mogelijk digitaal. Ze noemen zich niet voor niets de online verzekeraar. Onder andere de Groene Kaart hebben ze afgeschaft en vervangen door een digitaal verzekeringsbewijs. Handig is dat in geval van brand, diefstal of verlies dit bewijs altijd online kan worden opgeroepen.
  • Ondanks de strenge selectie die Allsecur voert voordat iemand een door Allsecur aangesloten hersteller mag zijn, zou het altijd kunnen gebeuren dat u als klant ergens niet tevreden over bent. In dat geval hanteert Allsecur een klachtenregeling die u op haar website vindt, waarbij de eigen experts in contact treden met hun samenwerkingspartner. De praktijk bij Allsecur leert dat dit zelden voorkomt bij een van de aangesloten garagehouders. U heeft altijd een eenvoudig digitaal overzicht binnen handbereik in alle handelingen en alle kosten door middel van onder andere de Allsecur app en Mijn Allsecur.

Kan je met een Allsecur verzekering bij Ambting terecht?

Als u bij Allsecur verzekerd bent, kunt u vanzelfsprekend uitstekend terecht bij garage en autoschadeherstelbedrijf Ambting. Sterker nog, omdat wij Allsecur-partner zijn, profiteert iedereen van de gunstige voorwaarden uit de Allsecur polis door de gunstige herstelafspraken die wij met hen hebben. Misschien ligt een gang naar de vertrouwde garage bij u om de hoek voor de hand, maar dan profiteer u minder van de voordelen die hierboven genoemd staan.Ook betaalt een verzekeraar dan niet of slechts een gedeelte. Bij Allsecur doen ze dus aan zogenaamde schadesturing, maar de praktijk wijst al jaren uit dat dit in ieders voordeel werkt.

Voor vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van garage en herstelbedrijf Ambting. Dit kan via e-mail of telefonisch.