Garage Ambting en een Allsecur verzekering

In het najaar van 2019 is Allsecur verder gegaan onder de naam Allianz Direct. Hiermee omarmt Allsecur de identiteit van het moederbedrijf Allianz. Allsecur is al sinds 2008 onderdeel van Allianz, maar nu wordt de merknaam van het moederbedrijf geadopteerd als onderdeel van een samenvoeging van vier Europese online merken van Allianz tot één Europees verzekeringslabel.

Europese samenwerking op schaal

Op Europees niveau worden de krachten gebundeld, wat het komende jaar zal resulteren in één Europees label voor Nederland (Allsecur), Duitsland (Allsecur), Italië (Genialloyd) en Spanje (Fénix Directo). Klanten kunnen dan direct online verzekeringen afsluiten onder de nieuwe naam Allianz Direct. De toevoeging van ‘Direct’ benadrukt het belang van mobiliteit en digitalisering, waardoor klanten op een snelle, toegankelijke en persoonlijke manier hun producten kunnen regelen.

Een aparte entiteit

Allianz Direct zal als een aparte entiteit binnen de Allianz Group blijven opereren, waardoor het zijn innovatieve en vernieuwende karakter behoudt. Hoewel de naam en huisstijl veranderen, blijven de voorwaarden van de huidige Allsecur-klanten ongewijzigd.

Bart Schlatmann, CEO van Allianz Direct, kijkt enthousiast naar de toekomst: “Samenwerking op Europees niveau geeft ons de mogelijkheid om innovaties snel beschikbaar te stellen, wat onze klanten ten goede zal komen. We zullen onze klanten met meer snelheid en gemak van dienst zijn en scherpe premies kunnen bieden. Ons doel is om de meest efficiënte verzekeraar te worden, met de behoeften van onze klanten als leidraad.”

Allianz Direct is klaar voor dit nieuwe hoofdstuk en kijkt uit naar een toekomst waarin ze hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn met hoogwaardige verzekeringsoplossingen.

Al het goede van Allsecur blijft

Met de overgang naar Allianz Direct blijven alle goede aspecten van Allsecur onveranderd. De betrouwbaarheid, uitstekende dekking en klantgerichte aanpak waar Allsecur om bekend stond, zijn naadloos geïntegreerd in de identiteit van Allianz Direct. Klanten kunnen nog steeds rekenen op dezelfde kwaliteit en service die ze gewend waren van Allsecur, maar nu met het voordeel van de bredere expertise en het wereldwijde netwerk van Allianz. Het samengaan van beide merken heeft een win-winsituatie gecreëerd, waarbij zowel Allianz Direct als de klant erop vooruitgaan.

Kan je met een Allianz Direct verzekering bij Ambting terecht?

Als u bij Allianz Direct verzekerd bent, kunt u vanzelfsprekend uitstekend terecht bij garage en autoschadeherstelbedrijf Ambting. De voordelen van onze samenwerking met Allianz Direct:

 • Korting op uw eigen risico
  Dit is afhankelijk van uw polis. Sommige verzekeraars hebben het voordeel al verwerkt in de premie.
 • Recht op gratis vervangend vervoer (leenauto service)
  Van afspraak en reparatie tot uw auto hersteld is. Wel vragen we u de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes voor uw eigen rekening te nemen.
 • Haal- en brengservice
  Binnen een straal van 5 km haalt Ambting uw auto met schade op. Na herstel leveren we deze ook weer netjes bij u op de stoep. Deze optie bieden we u alleen als u direct met ons contact hebt opgenomen voor herstel. Bij een tussenkomst met een dealer geldt dit niet.
 • 4 jaar garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden
  Zo gaat u zorgeloos weer de weg op!

Voor vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van garage en herstelbedrijf Ambting. Dit kan via e-mail of telefonisch.