Auto uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten in Arnhem bij Ambting

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u staat geparkeerd op een net-iets-te-krappe parkeerplek en u rijdt per ongeluk tegen een paaltje aan. Of u heeft de auto geparkeerd staan op de oprit en het begint hard te hagelen. Twee aanleidingen die kunnen zorgen voor een kleine deuk, zelfs deze kleine deukjes leveren regelmatig irritatie op. Autoschadeherstel Ambting biedt u een goedkope en snelle oplossing om dit deukje te herstellen: uitdeuken zonder spuiten.

Wat is uitdeuken zonder spuiten, ofwel restylen?

Eén van de technieken die wij beheersen is uitdeuken zonder spuiten. Dit noemen we ook wel restylen: een techniek die uit Amerika komt. Maar hoe werkt dit? De deuk, die maximaal de grootte van een twee-euromunt mag hebben, masseren we van binnenuit weer naar buiten door middel van een speciale hefboomtechniek of met een speciale lijmtechniek. Belangrijk bij deze methode voor het behandelen van deukjes in uw auto, is dat er geen lakschade is ontstaan.

Uitdeuken zonder spuiten brengt veel voordelen met zich mee. Het is tot 85% goedkoper, heeft een korte reparatieduur én is milieuvriendelijk.

Wanneer kan Ambting uw auto uitdeuken zonder spuiten?

Alle deuken die kleiner zijn dan een twee-euromunt en geen lakschade hebben, kunnen wij snel herstellen. Hierbij kunt u denken aan hagelschade en aan bijvoorbeeld parkeerschade. Bent u tegen een paaltje aangereden of tikte een fietser in het voorbijrijden uw auto aan? Een klein deukje kan veel irritatie opwekken. U ergert zich elke keer als u naar uw auto kijkt. Wacht niet te lang en kom langs bij onze garage in Arnhem, we helpen u graag!

Ook bij uitdeuken zonder spuiten profiteert u van FOCWA garantie

Bij Ambting bent u zeker van vakmanschap en veiligheid. Ons bedrijf is namelijk FOCWA erkend. Dit betekent dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. We zijn gecertificeerd voor duurzaam repareren. Zo bent u er zeker van dat uw schade op een professionele en duurzame wijze wordt behandeld. Een bijkomend voordeel is dat u minimaal 4 jaar FOCWA-garantie heeft op de herstelwerkzaamheden.

Ambting werkt ook samen met Schadegarant en Achmea schadeservice. Afhankelijk van uw polis betaalt u minder of zelfs geen eigen risico als u uw schade laat herstellen bij ons. De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben in Allrisk en WA+-polissen kleine deukjes, zoals hagelschade, gedekt. We werken onder andere voor ABN AMRO, Delta Lloyd, ING Insurance Services en ASR Verzekeringen, FBTO, Avéro, Centraal Beheer en Interpolis.

U kunt uw schade altijd direct bij ons melden. Dit kan via de telefoon, maar ook online. Online meldt u schade door een formulier in te vullen. Gemakkelijk en snel. Heeft u een kleine deuk in de auto? Kom langs, dan bespreken we hoe we uw auto kunnen repareren. Blijkt het om kleine deukjes te gaan ter grootte van een twee euromunt? Dan bieden wij u een kopje koffie aan en wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

Ambting staat klaar voor al uw autoschades – Kom langs in Arnhem Zuid

Heeft u schade aan uw auto of heeft u gewoon een vraag? U kunt ons altijd bellen of bij ons in de garage langskomen in Arnhem Zuid. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en passie hopen wij u te mogen helpen. Wij adviseren u graag en we kijken samen naar alle mogelijkheden.

Ook voor uw klein schade herstel, airco servicebandenservice, of leenautoservice bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Heel fijn familiebedrijf
Ton Nederveen