Autogarage
nodig?

Dé erkende A.A.S. garage in regio Bemmel

Wonen en leven in Bemmel is prachtig, maar zodra u autoschade heeft of er is een reparatie nodig die snel, vakkundig én betaalbaar moet worden uitgevoerd, dan ligt het voor de hand om even verderop in Arnhem te kijken. In feite is het vergelijkbaar met een tuinman: even verderop in een grotere plaats is het aanbod groter, de kans op kwaliteit hoger en door de concurrentie pakt de prijs uit in uw voordeel.

Ambting autoschade Arnhem is partner van het landelijk gespreide A.A.S. schadeherstelnetwerk. Hierdoor weet u dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft.

In korte tijd naar de garage rijden of we komen in Bemmel uw auto halen

In minder dan een kwartier staat u al bij ons op de stoep. Na een aanrijding of andere schading draait u vanuit Bemmel (of de daartoe behorende delen Huissen, Gendt) bij knooppunt Ressen de A325 op en even later bent u dan al bij bedrijventerrein De Overmaat. Hier ligt onze garage en full service autoherstelbedrijf voor de gemeente Bemmel en alle omliggende plaatsen, maar ook wijken in Bemmel als Klaverkamp, Klein Rome, Het Hoog of Essenpas. Mocht de schade aan uw auto in Bemmel zo ernstig zijn dat rijden niet mogelijk is, dan komen we de auto natuurlijk gewoon even ophalen.

Pech aan auto in de regio Bemmel, Huissen of Gendt?

Ambting is dé universele garage voor de regio Arnhem voor schadeherstel en schade-afhandeling. Wij hebben specialisaties en speciaal opgeleide monteurs voor zaken als aircoservice, ruitherstel, autobandenservice. Dus als u een herstelbedrijf, garage of autobedrijf in Bemmel aan het zoeken bent voor schade, reparatie, onderhoud of andere veel voorkomende zaken, dan kunt u on onze universele garage terecht voor een snelle afhandeling tegen een acceptabele prijs.

Wat kan onze garage betekenen voor u in Bemmel?

Als universele garage voor de regio Arnhem, met omliggende plaatsen als onder meer Bemmel, Gendt en Huissen, kunt u bij ons terecht voor elke vraag of elke ingreep bij elk type van elk automerk.

Hieronder noemen we de vijf belangrijke pijlers van  Ambting autoschadeherstel

    • Reparatie: onze monteurs kunnen elk onderdeel repareren, niet alleen een uitlaat of andere voor de hand liggende zaken, maar ook complexe reparaties aan de software van uw auto.
    • Onderhoud: ook kunnen wij voor elk autotype onderhoud verrichten, eenmalig of periodiek. Denk hierbij aan APK in onze garage in Arnhem, een grote beurt of een kleine beurt.
    • Autoschadeherstel: met goed opgeleide monteurs en de allerlaatste technieken en inzichten laten wij elke auto er weer als nieuw uitzien. Wij hebben gediplomeerde autospuiters, glaszetters en schadeherstellers in ons team die uw auto in mum van tijd weer rijklaar maken.
    • Bandenservice: ook voor de autobezitters in Bemmel, Huissen en Gendt zijn wij uw aangewezen partner op bandengebied. Of het nu gaat of zomerbanden, winterbanden of juist voor de opslag hiervan, dan bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast staan onze monteurs uiteraard hun mannetje voor zaken als het balanceren of uitlijnen van banden.
    • Airco service: de airco is tegenwoordig een niet te missen onderdeel in de auto. Net alleen in de zomer maar ook ter voorkoming van beslagen ramen heeft u veel baat bij een airco. Gelukkig hebben wij airco professionals in dienst die vakkundig zorg dragen voor airco bijvullen, vacumeren, ontluchten, schoonmaken of vervangen.

Bellen, mailen, afspraken inplannen, neem contact op met garage Ambting net buiten Bemmel

Als u reparatie of herstel van schade aan uw auto wenst in Bemmel staan wij u graag persoonlijk te woord voor uw vragen of gewenste adviezen. Neem gerust contact op met onze klantenservice.