Autogarage
nodig?

Autogarage Ambting in regio Gendt: deskundig & gedreven

Gendt is een geweldige & historische plaats om in te wonen. Minder mooi is het wanneer u pech heeft aan uw auto en op zoek moet gaan naar de juiste garage. U wilt op de juiste manier geholpen worden en het liefst tegen een scherpe prijs en hoge kwaliteit. Zoek het daarom iets verderop door naar Ambting autoschade Arnhem te komen. Of het nu gaat om schadeherstel, onderhoud of het verwisselen van uw zomerbanden voor winterbanden, bij Ambting zijn we van alle markten thuis!

Autopech onderweg in de omgeving van Gendt

Bent u net op weg naar u werk, richting uw vakantiebestemming of naar familie en loopt u onderweg schade op, of kunt u voor geen mogelijkheid verder rijden doordat de motor van uw auto het begeeft? De deskundige monteurs van autogarage Ambting staan direct voor u klaar. Mocht het zo zijn dat u zelf niet naar onze garage toe kunt rijden, dan halen wij uw auto op met onze sleepwagen. We doen er alles aan om u te ontzorgen wat betreft de schade aan uw auto. Bekijk hier het gehele werkgebied van autogarage Ambting.

Bestemming bereikt binnen 20 minuten

In alle andere gevallen kunt u gewoon zelf naar onze autogarage in Gendt toe rijden. Autoschadebedrijf Ambting bevindt zich op zo’n 20 minuten afstand vanuit het centrum van Gendt. U rijdt via de N839 zo de A325 op en binnen een mum van tijd heeft u onze garage in Arnhem bereikt.

De diensten die autogarage Ambting u kan bieden in de regio Gendt?

Bij vakgarage Ambting werken deskundige en gedreven monteurs die uw auto met de juiste zorg behandelen. We bieden een totaal pakket aan, zodat u voor alle zaken rondom uw auto bij ons terecht kunt! De diensten die wij bieden zijn:

  • Schadeherstel: onze specialisten laten uw beschadigde auto er zo snel mogelijk weer als nieuw uitzien. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen sturen.
  • Onderhoud: of u nu een Hyundai of Mercedes heeft, wij geven uw auto een grote beurt, kleine beurt of APK-keuring.
  • Bandenservice: wilt u uw zomerbanden laten vervangen door winterbanden, of wilt u uw banden bij ons opslaan? Ook dat kan bij ons. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen of balanceren van de banden van uw auto.
  • Aircoservice: niets is vervelender dan beslagen ramen in de winter, of een kapotte airco in de warme zomermaanden. Bij autogarage Ambting kunt u de airco van uw auto laten reinigen, ontluchten, bijvullen, vacumeren of zelfs vervangen.
  • Autoruitschade: ontdekt u een sterretje of barst in uw autoruit? Onze specialisten verhelpen uw ruitschade snel en vakkundig. Is de autoruit volledig gebroken? Dan kunnen de monteurs van Ambting uw ruit vervangen.

De specialisten van autogarage Ambting zijn betrouwbaar, eerlijk en bieden de beste service & kwaliteit. Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 026 – 381 42 79.