Autogarage
nodig?

Op zoek naar een garage in de regio Heteren?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige garage in de omgeving van Heteren? Breng dan een bezoekje aan Ambting autoschade Arnhem. Al meer dan 50 jaar zijn wij een erkend autobedrijf, gericht op onderhoud, schadeherstel en reparatie in de regio. U vindt ons op het industrieterrein De Overmaat langs de A325 in Arnhem.

Wat kan Ambting voor u betekenen in geval van schade?

Heeft u schade opgelopen aan uw auto? Wij kunnen ons voorstellen dat dat erg vervelend is en dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Of het nu een lichte beschadiging is, of een hele zware; onze experts staan altijd voor uw klaar. Ieder merk en elk model auto is welkom. Door onze nauwkeurigheid en kennis, bent u verzekerd van een aangename ervaring. Wij doen er alles aan om uw auto op de juiste manier te behandelen. Onze monteurs maken zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen, wat ervoor zorgt dat uw auto er weer zoals nieuw uit kan komen te zien na het schadeherstel.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Naast het herstellen van schade, beschikken onze monteurs over vele andere capaciteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kleine of grote beurt, of voor:

Een zorgvuldige APK keuring

U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, al tot twee maanden voor de eigenlijke datum. Deze datum kunt u terugvinden op uw keuringsrapport. Wij raden u aan om tijdig uw auto te laten keuren, maar ook niet té vroeg. Houd bij de keuring rekening met de mogelijkheid dat uw auto afgekeurd kan worden. Wanneer dit namelijk het geval is, moet uw auto nog voor de APK datum gerepareerd worden.

Eersteklas aircoservice

Vrijwel iedere auto beschikt tegenwoordig over een airco. Er is niets vervelender dan een warme auto in de zomer, of beslagen ramen in de winter. Om een defecte airco voor te zijn en kosten te besparen, is het belangrijk om uw airco goed te onderhouden. Daarvoor biedt onze garage aircoservice aan.

Nauwkeurige bandenservice

Voor het controleren of vervangen van uw banden, garandeert Autobedrijf Ambting uw een uitstekende bandenservice. Wij beloven u goede banden tegen een scherpe prijs. Autobedrijf Ambting levert merken als Vredestein, Dunlop en Michelin. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht, uw zomerbanden kunnen bij ons droog en veilig worden opgeslagen.

Onze garage makkelijk bereiken vanuit Heteren

U kunt onze garage in Arnhem binnen twintig minuten bereiken vanuit Heteren via de N837. Ook voor omliggende plaatsen kunt u terecht bij Autobedrijf Ambting. Bekijk daarvoor ons werkgebied. Aarzel niet langer en kom bij ons langs. Onze monteurs staan u graag persoonlijk te woord.
Mocht u andere vragen hebben, of problemen ervaren met uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 026 – 3814271 of stuur een mail naar info@ambting.nl.