Autogarage
nodig?

Dé A.A.S. Schadehersteller in regio Huissen

Wie een autogarage of ASS schadehersteller in Huissen zoekt, adviseren wij om een bezoekje te brengen aan onze universele garage in Arnhem. In mum van tijd bent u vanuit Huissen bij garage Ambting autoschade Arnhem. Gewoon via de Ingenieur Molsweg heel even de N325 op en bij de Burgemeester Matsersingel alweer eraf en u bent al bij onze garage op bedrijventerrein De Overmaat. Met andere woorden: binnen 10 minuten staat u bij ons op de stoep.

Zoals gezegd zijn wij vanuit Huissen en omgeving dé aangewezen universele garage en autoherstelbedrijf. Dit betekent dat u bij onze autogarage terecht kan voor gangbare merken als Volkswagen, FIAT, Citroën of Alfa Romeo, maar ook kan aankomen met een exclusieve auto of een oldtimer.

Als u vanuit Huissen een professionele en erkende garage nodig heeft voor bijvoorbeeld schade herstellen, een reparatie, periodiek onderhoud of alledaagse handelingen als airco bijvullen, deuken en krassen herstellen, ruitschade verhelpen of zomerbanden en winterbanden monteren of demonteren, dan is een ritje naar onze garage in Arnhem een voor de hand liggende keuze. En als rijden niet meer kan met uw auto, dan komen wij zo nodig uw auto ophalen.

Wat kan garage Ambting betekenen voor u in Huissen?

In feite kan autogarage als Ambting in Arnhem zo ongeveer alles voor u doen wat u als autobezitter in Huissen Elst mag verwachten. Hieronder treft u een overzichtje van de zes specialiteiten voor onze klanten uit de regio Arnhem en omliggende plaatsen als Huissen, Westervoort, Duiven en Grossen.

  • Onderhoud – Voor het waardebehoud en natuurlijk uw en andermans veiligheid is onderhoud altijd verstandig, zeker als uw auto alweer wat ouder is. Daarom is het handig om vanuit Huissen bij ons een afspraak te maken voor uw APK, een kleine beurt en een grote beurt.
  • Reparatie – Wij repareren vrijwel alles aan uw auto, ook ten aanzien van de moderne technologie aan boord. Onze monteurs repareren alles aan het dashboard of elders in de cabine, alles aan de buitenzijde en natuurlijk de motoronderdelen en de onderkant van de auto.
  • Schadeherstel – Wij doen er alles aan om elke auto met schade er weer als nieuw te laten uitzien. In de tijd dat u niet de weg op kan staat er vervangend vervoer klaar door middel van onze leenautoservice.
  • Bandenservice – Ook voor u in Huissen is onze garage de makkelijke betaalbare keuze voor personenauto´s en bestelwagens qua zomerbanden, winterbanden, 4 seizoenenbanden, caravanbanden, balanceren en uitlijnen of uw eigen bandenopslag.
  • Airco service – Een airco is ideaal voor de verkoeling in de warme maanden en bij vochtig weer het tegengaan van condens, wat uw veiligheid ten goede komt. Onze autogarage nabij Huissen heeft specialisten in huis voor uw airco. Zij kunnen deze bijvullen, vacumeren, reinigen, vervangen of ontluchten.
  • Ruitschade – Ook voor autoruitschade herstellen bent u bij ons aan het goede adres. Kijk anders op deze website ook eens op sterreparatie of autoruiten vervangen.

Vertrouwd in de regio rondom Arnhem: de garage voor Huissen en omliggende plaatsen

Doordat een garage en herstelbedrijf als Ambting al meer dan 50 jaar bekend is bij iedereen die een auto heeft in de buurt van Huissen, mag u ervan uitgaan dat u met een erkende en betrouwbare garage van doen heeft.

Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en volgen regelmatig bijscholing om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden en te beheersen. Daarnaast voldoet Ambting aan alle noodzakelijke keurmerken. De totaalscore van AAS beoordelingen is een 9,1. Dus voor elke automobilist in Huissen mag dit een aanbeveling zijn om eens een contact op te nemen met ons voor uw auto reparatie, onderhoud, schadeherstel of een van onze andere diensten.
Vanzelfsprekend kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen. Bij voorkeur maakt u vooraf  telefonisch of online een afspraak met ons.