Autogarage
nodig?

Dé A.A.S. Schadehersteller in regio Oosterbeek

Wonen en leven in het bosrijke Oosterbeek is natuurlijk heel mooi, maar als er iets moet gebeuren aan uw auto en dan ook nog tegen een scherpe prijs, dan kunt u het meestal beter even verderop zoeken in Arnhem. Het is net als het kopen van schoenen: in de plaats verderop is het aanbod groter, de kans op kwaliteit is hoger en in ieder geval is de prijs aantrekkelijker.

Voor een autogarage in Oosterbeek maakt dat het een logische stap om even verder te kijken dan Oosterbeek als het gaat om reparatie, schade, onderhoud of andere veel voorkomende zaken aan de auto.

Heeft u pech aan uw auto in regio Oosterbeek?

Als uw auto pech heeft in Oosterbeek of omliggende plaatsen als Doorwerth, Heveadorp, Renkum of Wolfheze, dan wilt u natuurlijk graag snel geholpen worden. En in dat geval het liefst een garage in Oosterbeek zoeken waar u met elk merk auto voor werkelijk alles terecht kunt. Dat betekent even een tochtje naar het Arnhemse bedrijventerrein De Overmaat, waar ons team van deskundige monteurs klaar staat voor elke uitdaging!

Mocht u door pech onderweg of misschien wel bij u thuis niet de mogelijkheid hebben om naar ons toe te rijden, dan komen we uw bolide gewoon even ophalen met een sleepwagen. Dat kan namelijk allemaal bij de autogarage voor Oosterbeek. Of dus gewoon zelf even de Rijn oversteken en u bent al gauw bij een geschikte plek voor reparatie, schadeherstel, onderhoud of een APK.

In een kwartier bij ons op de stoep

Als trotse inwoner van het mooie Oosterbeek of de omliggende dorpen zit u natuurlijk onder de rook van Arnhem. Daardoor bent u in de regel binnen 15 minuten bij onze garage en autoherstelbedrijf. De route naar onze garage en herstelbedrijf is simpel. Gewoon even via de N225 langs Arnhem-centrum de brug over, dan bij het Gelredome afslaan bij de A325 en dan bent u al spoedig bij onze allround garage op bedrijventerrein de Overmaat.

Autogarage-Ambting-oosterbeek

Wat kan Ambting autoschade Arnhem voor u betekenen in regio Oosterbeek?

Met een korte rit vanuit Oosterbeek heeft u een keur aan mogelijkheden als het gaat om een onderhoudsbeurt, het repareren van kapotte uitlaat, airco of autoruiten, enzovoorts. Hieronder staat een onderverdeling in vijf punten waar wij als Ambting autoschade Arnhem bij kunnen helpen:

  • Onderhoud: voor elk automerk kunnen wij zowel de APK als de kleine beurt of grote beurt verzorgen.
  • Reparatie: wij repareren elk onderdeel , ook als het gaat om moderne software in uw auto.
  • Schadeherstel: met de modernste technieken laten wij al heel vlot u auto er weer als nieuw uitzien. Wij hebben eigen schadeherstellers, autospuiters en glaszetters in dienst, die een vakkundig resultaat leveren zodat u al snel weer de weg op kan.
  • Airco service: voor verkoeling in de warme maanden en verder als oplosser voor hinderlijke beslagen ramen wilt u natuurlijk een goed functionerende airco in de auto hebben. Ons speciaal hiervoor opgeleid personeel zorgt voor airco reinigen, bijvullen, vacumeren, ontluchten of vervangen.
  • Bandenservice: ook voor automobilisten in Oosterbeek zijn wij de garage waar u terecht kunt voor zomerbanden, winterbanden, voor als u een bandenopslag aan het zoeken bent of voor specialistische technieken als uitlijnen of balanceren.