Autogarage
nodig?

De erkende A.A.S. garage voor Oosterhout

Het dagelijks leven in een mooi dorp als Oosterhout in natuurlijk prachtig, maar zodra er een betaalbaar adres nodig is voor professioneel auto onderhoud, autoreparatie of herstel van autoschade, dan ligt het voor de hand om even verderop in Arnhem te kijken. In feite kunt u uw behoefte aan een full service autobedrijf in Oosterhout vergelijken met een aannemersbedrijf: even verderop in een grotere plaats is er meer aanbod, is er een grotere kans op kwaliteit en doordat er meer concurrentie is, valt het prijskaartje uit in uw voordeel.

Vandaar zien we bij garage Ambting in Arnhem regelmatig klanten uit Oosterhout of omliggende plaatsen als Bemmel of Elst. Onze autogarage is gecertificeerd door de BOVAG en is tevens partner van het landelijk gespreide A.A.S. schadeherstelnetwerk. Hierdoor weet u dat u met een betrouwbare garage te maken heeft.

In korte tijd naar de garage rijden of we komen bij u langs in Oosterhout

In ongeveer een kwartier staat u al bij ons op de stoep. U gaat de A325 op, slaat dan af bij de Burgemeester Matsersingel en u staat al snel bij ons voor de deur. Na een aanrijding of botsing kunnen wij u volledig ontzorgen bij onze autogarage op bedrijventerrein De Overmaat. Hier ligt onze garage en full service autoherstelbedrijf voor de gemeente Oosterhout. Mocht de schade aan uw auto zo ernstig zijn dat rijden niet mogelijk is, dan komen we de auto gewoon even ophalen in Oosterhout.

Pech aan auto in de regio Oosterhout?

Ambting is dé universele garage voor de regio Arnhem voor schadeherstel en schade-afhandeling. Wij hebben verschillende specialisaties en gecertificeerde monteurs voor zaken als uw airco, het herstel van ruiten en een autobandenservice. Dus als u een herstelbedrijf, garage of autobedrijf in Oosterhout of boven de Waal aan het zoeken bent voor schade, reparatie, onderhoud of andere veel voorkomende zaken, dan kunt u bij ons universele garagebedrijf terecht voor een snelle afhandeling tegen een acceptabele prijs.

Wat kan onze garage betekenen voor u in Oosterhout?

Als universele garage voor de regio Arnhem, met omliggende plaatsen als onder meer Oosterhout, Bemmel en Elst, kunt u bij ons terecht voor elke vraag of elke ingreep bij elk type van elk automerk. Dit geldt ook voor oldtimers. In feite bedienen wij als autogarage en schadeherstelbedrijf de hele samengestelde gemeente Overbetuwe, met plaatsen als Oosterhout, Heteren, Driel en Elst.

Dit zijn de vijf belangrijke pijlers van Ambting autoschadeherstel:

  1. Reparatie: onze monteurs kunnen elk onderdeel repareren, niet alleen een uitlaat of andere voor de hand liggende zaken, maar ook complexe reparaties aan de software van uw auto.
  2. Onderhoud: ook kunnen wij voor elk autotype onderhoud verrichten, eenmalig of periodiek. Denk hierbij aan APK in onze garage, een grote beurt of een kleine beurt.
  3. Autoschadeherstel: met goed opgeleide monteurs en de allerlaatste technieken en inzichten laten wij elke auto er weer als nieuw uitzien. Wij hebben gediplomeerde autospuiters, glaszetters en schadeherstellers in ons team die uw auto in mum van tijd weer rijklaar maken.
  4. Bandenservice ook voor de autobezitters in Bemmel, Huissen en Gendt zijn wij uw aangewezen partner op bandengebied. Of het nu gaat of zomerbanden, winterbanden of juist voor de opslag hiervan, dan bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast staan onze monteurs uiteraard hun mannetje voor zaken als het balanceren of uitlijnen van banden.
  5. Airco service: de airco is tegenwoordig een niet te missen onderdeel in de auto. Net alleen in de zomer maar ook ter voorkoming van beslagen ramen heeft u veel baat bij een airco. Gelukkig hebben wij airco professionals in dienst die vakkundig zorg dragen voor airco bijvullen, vacumeren, ontluchten, schoonmaken of vervangen.

Garage Ambting: net buiten Oosterhout

Als u een universele allround garage in Oosterhout wenst voor reparatie of herstel van schade aan uw auto, staan wij u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor informatie, advies of een afspraak inplannen..

Het is slechtst 10 kilometer rijden!