Autogarage
nodig?

Autogarage in Renkum voor APK, schadeherstel, onderhoud of reparatie?

Wonen en leven in het mooie gebied tussen Wageningen en Arnhem is natuurlijk prachtig, maar als uw auto een betaalbaar onderhoud of een reparatie nodig heeft, dan is het raadzaam om even naar Arnhem te gaan. Ook voor u is auto rijden al duur genoeg, dus voor een garage in Renkum is een ritje naar Arnhem al snel gemaakt. In een kwartier staat u bij ons garagebedrijf in Arnhem voor de deur!

In plaats van een autobedrijf in Renkum zoeken is het daardoor een voor de hand liggende stap om even verder te kijken als het gaat om reparatie, schade, onderhoud of andere zaken. Als u een garage of een schadeherstel bedrijf nodig heeft in Renkum, gaat u de Rijksweg N225 op, steekt bij Arnhem-centrum de Rijn over, slaat dan af op de A325 en al gauw staat bedrijventerrein Overmaat aangegeven.

Pech aan uw auto in Renkum? Zoek een erkend schadeherstelbedrijf in Arnhem

Als uw auto pech heeft in Renkum dan wilt u uiteraard vlug geholpen worden. En in dat geval het liefst een autoschadebedrijf in Renkum zoeken, waar u met elk merk auto voor werkelijk alles terecht kunt.

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om naar ons toe te komen, dan komen wij op verzoek langs met een van onze sleepwagens. Dat is namelijk geen enkel probleem bij dé universele garage voor Renkum en andere plaatsen tussen Wageningen en Arnhem. Als wij uw auto herstellen of repareren vanwege schade, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s.

Autogarage-Ambting-Renkum

Wat kan Autogarage Ambting betekenen voor u in Renkum?

Hieronder staan de meest verrichte diensten van Ambting Autogarage Arnhem:

  1. Onderhoud: voor ieder merk verrichten wij de APK of de kleine beurt of grote beurt verzorgen.
  2. Reparatie: wij repareren alle mechanische onderdelen, maar ook de complexe moderne software in elke auto.
  3. Schadeherstel: met de modernste technieken en gediplomeerde autospuiters en glaszetters garanderen wij u een snel en vakkundig resultaat.
  4. Airco service: onze airco specialisten kunnen uw airco reinigen, bijvullen , vacumeren, ontluchten of vervangen .
  5. Bandenservice: snel en voordelig uw zomerbanden , winterbanden laten monteren, of zijn er specialistische technieken nodig als uitlijnen of balanceren? Schakel onze vakmensen in!

Hulp nodig van garage in Renkum? Neem contact op met de klantenservice van Ambting.

Voor alle automobilisten in Renkum die een universele garage zoeken voor APK, reparatie, onderhoud of schadeherstel staan wij klaar. Voor vragen, informatie, advies, een afspraak maken of een offerte kunt u contact opnemen met Ambting autoschade Arnhem. Bellen kan natuurlijk ook: 026 – 202 3696.