Bel of mail direct
voor een afspraak!

Autogarage en schadeherstel in Rheden

Wonen en leven in Rheden is natuurlijk heel mooi, maar als uw auto betaalbare onderhoud of reparatie nodig heeft, dan kunt u het beste even verderop een garage zoeken in Arnhem. Het is vanuit Rheden maar een kort ritje naar Arnhem-zuid, waar onze garage en schadeherstelbedrijf is gevestigd op bedrijventerrein De Overmaat.

Voor een autogarage zoeken in Rheden is het daarom een voor de hand liggende stap om even verder te kijken als het gaat om reparatie, schadeherstel, onderhoud en andere zaken aan de auto. Onze vakkundige monteurs, glaszetters, airco specialisten en verzekeringsmensen helpen regelmatig mensen uit Rheden en andere plaatsen uit de regio Arnhem.

Autogarage Ambting omgeving Rheden

Als u met uw auto pech heeft in Rheden dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk worden geholpen. U kunt dan in Rheden maar ook evengoed verderop in Arnhem zoeken naar een garage waar u met élk merk auto voor werkelijk alles terecht kunt. De vakkundige monteurs staan voor u klaar in onze perfect uitgeruste garage van Ambting autoschade Arnhem. Eventueel halen we uw auto op met een sleepwagen. Ook kunt u gebruik maken van onze leenauto’s gedurende een reparatie. Uw werk- en privéleven moet namelijk gewoon kunnen doorgaan.

Professionele garage voor auto reparaties

Voor uw veiligheid en rijcomfort is het altijd belangrijk dat uw auto in prima staat verkeert. Ga bij de minste twijfel altijd snel naar een professionele garage voor een diagnose. Door middel van eenmalige reparatie of periodiek onderhoud kunnen wij voor u erger voorkomen.

Onze vakkundige monteurs voeren voor u APK en kleine beurten of grote beurten uit. Wij kunnen uw auto in een prima staat houden en wij laten u tijdig weten wanneer het weer tijd is voor een periodiek onderhoud. U krijgt een ruime garantie op zowel de reparatie als de gebruikte onderdelen.

Goed onderhoud voor uw auto

Bij elke soort onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Bij Ambting houden we altijd de officiële fabrieksnormen aan van ieder automerk, om u ongewenste financiële verrassingen te besparen. Wij zijn een BOVAG-garage, zodat u zeker weet dat uw auto-onderhoud door specialisten wordt uitgevoerd, bij een kleine of grote beurt, kleine beurt of APK.

Autoschadeherstel Rheden

Wij helpen u om schade aan uw auto zo snel mogelijk te verhelpen. Onze monteurs maken op zeer korte termijn een inschatting van zowel de kosten als het moment dat u de auto weer kan terugverwachten.

In geval van blikschade, ruitschade, kapotte lampen of lakschade zorgen speciaal opgeleide medewerkers ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij regelen alles met uw verzekering, zodat die onaangename last u ontnomen wordt.

Bandenservice: zomer-, winter- en all season banden

Bandencontrole is essentieel voor elke auto. Profiteer daarom van onze bandenservice. Banden moeten immers niet versleten zijn, goed zijn bevestigd en er moet voldoende lucht in zitten. Denk ook aan het verwisselen van zomerbanden en winterbanden. Maak eventueel gebruik van onze bandenopslag. Tegen een bescheiden vergoeding bewaren wij veilig en met klimaatcontrole uw winterbanden of zomerbanden. U kunt bij ons ook terecht voor zaken als het uitlijnen of balanceren van banden.

Airco service in Rheden

Een airco moet verkoeling bieden en ook veiligheid, denk hierbij aan een goed binnenklimaat of ramen zonder condens. Bij onze airco service kunt u terecht voor werkelijk alles op airco gebied. Denk aan het onderhoud, reparatie, reiniging, bijvullen met koudemiddel, vacumeren en het vervangen of ontluchten. Ons personeel is voor dit alles speciaal opgeleid.

Binnen 20 minuten bent u bij onze autogarage vanuit Rheden

Vanuit Rheden bereikt u ons garagebedrijf gemakkelijk via de A348, A12 en A325. Het bedrijventerrein De Overmaat staat duidelijk aangegeven en onze garage bevindt zich op De Overmaat 5, 6831 AE in Arnhem.