Bel of mail direct
voor een afspraak!

Op zoek naar een autogarage in de omgeving Rozendaal?

Denk je aan Rozendaal? Dan denk je aan sprengen, ijsvogels, watervalletjes, Kasteel Rosendael en prachtige priv├ętuinen. Kortom: Rozendaal is een prachtig gebied om in te wonen. Minder leuk is echter wanneer u onderweg schade oploopt. Het is dan wel prettig wanneer u terecht kunt bij een garage in de buurt. Ook wanneer het tijd wordt voor een APK-keuring of een andere vorm van onderhoud. U hoeft niet lang te zoeken, u kunt immers altijd terecht bij Autogarage Ambting in Arnhem! Ongeacht welk merk of type auto u bezit.

Wat vakgarage Ambting voor u kan betekenen

Of het nu gaat om het herstellen van schade, het uitvoeren van een onderhoudsbeurt, of het repareren van uw auto: voor Ambting autoschade Arnhem is geen klus te gek! We zijn een full service autobedrijf. De meest verrichte diensten die onze specialisten doen voor onze klanten zijn:

  • Onderhoud: het onderhouden van uw auto d.m.v. een APK-keuring, grote beurt of kleine beurt;
  • Reparatie: het repareren van mechanische onderdelen en software van elk merk en elk type auto;
  • Schadeherstel: het onzichtbaar maken van krassen en deuken, het herstellen van autoruitschade en andere vormen van schade;
  • Aircoservice: het reinigen, bijvullen, vacumeren, ontluchten of vervangen van uw airco;
  • Bandenservice: het (de)monteren, uitlijnen of balanceren van zomer- of winterbanden.

Loopt u schade op in de buurt van Rozendaal?

Garage en autoschadeherstelbedrijf Ambting is al meer dan 50 jaar bekend onder iedereen (met een auto) in de omgeving Arnhem – Nijmegen. We zijn partner van het landelijk gespreide A.A.S schadeherstelnetwerk. Hierdoor weet u dat u te maken heeft met een betrouwbaar autobedrijf. We werken samen met veel schadeverzekeraars, waardoor u zonder zorgen vanuit Rozendaal bij onze autogarage terecht kunt voor alle reparaties en onderhoudsbeurten van uw geliefde auto.

U staat binnen 20 minuten bij ons op de stoep!

Onze autogarage bevindt zich op zo’n twintig minuten afstand vanuit het centrum van Rozendaal. U bent er dus binnen een mum van tijd. Rijd via de N785, sla linksaf vanaf de IJssellaan naar de Lange Water en vervolg de weg via de N325 naar de Huissensedijk in Arnhem Zuid. Sla vervolgens af naar de Nijmeegseweg en rijd naar de Overmaat. U zult onze autogarage aan uw linkerhand vinden.

Wenst u reparatie of herstel van schade aan uw auto in de omgeving Rozendaal? Wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen of gewenste adviezen. Neem gerust contact met ons op, of kom even bij ons langs!