Bel of mail direct
voor een afspraak!

Garage in Westervoort voor schadeherstel, onderhoud, reparatie of APK?

Wonen en leven onder de rook van Arnhem is natuurlijk heel mooi, maar als uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft, liefst tegen een acceptabele prijs, dan is het raadzaam om het even verderop zoeken in Arnhem. Vergelijk dit maar met kleding kopen: in een grotere plaats verderop is het aanbod groter, wat ook leidt tot meer kans op een hogere kwaliteit en ook een betere prijs. Ook voor u is auto rijden al duur genoeg, dus voor een garage in Westervoort is een oversteek naar Arnhem al snel gemaakt. In minder dan een kwartier zal u bij Ambting autoschade Arnhem voor de deur staan!

Voor een autogarage zoeken in Westerbeek is het daardoor een voor de hand liggende stap om even verder te kijken dan bij u in de Liemers als het gaat om reparatie, schade, onderhoud en andere veel voorkomende zaken aan de auto. Als u een garage of een schadeherstel bedrijf nodig heeft in Westervoort, draait u vanaf de Brugweg even de N325 op en gaat bij de A325 (de Nijmeegseweg) eraf. U bent dan al gauw bij bedrijventerrein De Overmaat, waar onze garage/autoschadeherstelbedrijf ligt. Naast autobezitters uit Arnhem helpen onze monteurs, glaszetters, uitdeukers, airco specialisten en verzekeringsspecialisten regelmatig mensen uit Westervoort, Duiven, Zevenaar en andere plaatsen uit de Liemers voor auto onderhoud, reparatie, APK, enzovoorts.

Heeft u pech aan uw auto in Westervoort en zoekt u een erkend schadeherstelbedrijf?

Als uw auto pech heeft in Westervoort dan wilt u uiteraard vlug geholpen worden. En in dat geval het liefst een garage in Westervoort zoeken waar u met elk merk auto voor werkelijk alles terecht kunt. Zoals gezegd staat ons team met vakkundige monteurs voor u klaar in onze goed geoutilleerde garage op het Arnhemse bedrijventerrein De Overmaat.

Mocht u door pech onderweg of misschien wel bij u thuis in Westervoort niet de mogelijkheid hebben om zelf naar ons toe te komen, dan komen wij op verzoek langs met een van onze sleepwagens. Dat is namelijk geen enkel probleem bij dé universele garage voor Westervoort, Arnhem en omstreken. Als wij uw auto herstellen of repareren vanwege schade, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s, zodat u geen moment zonder hoeft te zitten. Uw werk- en privéleven moet immers ook ongestoord kunnen doorgaan.

Wat kan garage Ambting voor u in Westervoort betekenen?

Hieronder staan onze meest verrichte diensten:

  1. Onderhoud: voor ieder merk kunnen wij zowel de APK als de kleine beurt of grote beurt verzorgen.
  2. Reparatie: wij repareren alle mechanische onderdelen, maar ook de complexe moderne software in elke auto.
  3. Schadeherstel: met de modernste technieken en gediplomeerde autospuiters en glaszetters garanderen wij u een snel en vakkundig resultaat, zodat u al snel de weg weer op kan.
  4. Airco service: voor verkoeling in de zomer en tegen de beslagen ramen wilt u natuurlijk een goed werkende airco hebben. Ons airco specialisten kunnen uw airco reinigen, bijvullen, vacumeren, ontluchten of vervangen.
  5. Bandenservice: snel en voordelig uw zomerbanden, winterbanden laten monteren, of zijn er specialistische technieken nodig als uitlijnen of balanceren? Schakel onze vakmensen in!

Hulp nodig van garage in Westervoort? Neem contact op met de klantenservice van Ambting.

Voor alle automobilisten in Westervoort die een universele garage zoeken voor APK, reparatie, onderhoud of schadeherstel staan wij klaar. Voor vragen, informatie, advies, een afspraak maken of een offerte kunt u contact opnemen met garagebedrijf Ambting. Bellen kan natuurlijk ook: 026 – 202 3696.

Slechts 12 minuten rijden!