Autogarage
nodig?

Garage in Elst nodig?

Het antwoord op de vraag ‘Waar is een autogarage in Elst?’ is voor ons simpel te beantwoorden. In mum van tijd bent u namelijk vanuit Elst al bij garage Ambting autoschade Arnhem, dat is veel korter rijden dan van Elst naar bijvoorbeeld Nijmegen. Wij zijn een universele garage en autoherstelbedrijf. Dit betekent dat u bij onze autogarage terecht kan voor gangbare merken als VW, Opel, Peugeot of Renault, maar ook met een exclusief automerk of een oldtimer.

Als u woont in Elst en u wil bij een erkende garage in de buurt bijvoorbeeld schade herstellen, er is een reparatie nodig, periodiek onderhoud of alledaagse zaken als zomerbanden / winterbanden vervangen, het bijvullen van een airco of het herstel van krassen en deuken in uw auto, dan is een ritje naar Ambting in Arnhem uw logische keuze. En als een ritje niet meer mogelijk is, komen wij zo nodig uw auto ophalen.

Wat kan garage Ambting betekenen voor u in Elst?

In feite kan garage Ambting in Arnhem zo ongeveer alles voor u doen wat u als autobezitter in Elst van een autogarage mag verwachten. Hieronder noemen we de zes zaken waarvoor klanten uit de hele regio Arnhem het vaakst een beroep op ons doen:

  • Onderhoud – Voor het behoud van de waarde van uw auto en natuurlijk de veiligheid van uzelf, de passagiers en medeweggebruikers, is onderhoud altijd verstandig, zeker als uw auto al enkele jaren op de weg zit. Bij Ambting in Arnhem kunt u voor élk automerk terecht voor APK, een kleine beurt en een grote beurt. Kijk op deze website wat daarvan de voordelen zijn voor uw auto als u in Elst woont.
  • Reparatie – Bij Ambting in Arnhem repareren we vrijwel elk onderdeel van ieder automerk, ook als het aankomt op de moderne technologie in uw auto. Wij staan klaar voor het repareren van zaken aan het dashboard of elders in de cabine, alle denkbare onderdelen aan de buitenkant en natuurlijk alles in de motor en de onderkant van de auto.
  • Schadeherstel – Bij de autogarage van Ambting in Arnhem laten we elke auto met autoschade er weer als nieuw uitzien. Dit doen we zo vlug mogelijk, zodat u zo snel als het kan weer de weg op kan. En in de herstelperiode krijgt u van ons vervangend vervoer met onze speciale leenautoservice.
  • Bandenservice – Ook voor autobezitters in Elst zijn wij de makkelijke betaalbare optie voor personenauto’s en bestelwagens als het aankomt op zomerbanden, winterbanden, 4 seizoenenbanden, caravanbanden, balanceren en uitlijnen of uw eigen bandenopslag.
  • Airco service – Een airco is tegenwoordig onmisbaar, voor de verkoeling in de zomer en het tegengaan van condens op de ramen, wat uw veiligheid ten goede komt. Onze autogarage nabij Elst heeft speciaal opgeleid personeel voor uw airco bijvullen, vacumeren, reinigen, vervangen of ontluchten.
  • Ruitschade – Ook autoruitschade herstellen is een specialiteit van Ambting in Arnhem. Kijk anders op deze site ook eens op sterreparatie of autoruiten vervangen.

Vertrouwd in de regio rondom Arnhem: de garage voor Elst, Zevenaar, Duiven of Huissen

Doordat garage en autoherstelbedrijf Ambting al meer dan een halve eeuw bekend is bij iedereen die een auto heeft in Arnhem, Elst, Huissen en alle andere plaatsen in de regio, kunt u ervan uitgaan van dat u met een erkende en betrouwbare garage van doen heeft. Aan de lopende band rijden er bij ons Volkswagens, Opels, BMW´s en Renaults in en uit, maar ook de minder standaard autotypes.

Ons personeel is uitstekend opgeleid en volgt regelmatig bijscholing om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden en te beheersen. Daarnaast voldoet Ambting aan alle noodzakelijke keurmerken en is de totaalscore van A.A.S. beoordelingen een 9,1. Dus voor iedereen in Elst of de regio Arnhem mag dit alles een aanbeveling zijn om eens een contact op te nemen met ons als uw auto reparatie, onderhoud, schadeherstel of een van onze andere diensten kan gebruiken.

Vanuit Elst al binnen tien minuten bij ons op de stoep!

Vanuit Elst draait u even de A325 op en binnen circa tien minuten bent u al bij ons garage- en autoschade herstelbedrijf op bedrijventerrein de Overmaat in Arnhem. Zoals gezegd kunnen wij uw auto ook komen ophalen in Elst, mocht dat noodzakelijk zijn. Neem voor meer informatie vooral vrijblijvend contact met ons op!