Autogarage in Velp voor schadeherstel, onderhoud, reparatie of APK?

Wonen in het buitengebied van Arnhem is natuurlijk prachtig, maar als u een garage of autoschade herstelbedrijf nodig heeft, wordt het een ander verhaal. Er komt immers een keer een moment dat uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft, liefst tegen een acceptabele prijs.

U zult dan vast op onderzoek uitgaan in Arnhem. Het aanbod van merkdealers en universele garages is daar uiteraard groter. Door deze concurrentie zal u vanzelf een hogere kwaliteit en ook een lagere prijs treffen. En laten we eerlijk zijn: auto rijden al duur genoeg, dus bij het zoeken van een garage in Velp is een oversteek naar Arnhem al gauw gemaakt. In minder dan een kwartier bent u al bij Ambting autoschade Arnhem op locatie in Arnhem-Zuid. Want autogarages in Velp zijn vooral gericht op het aanbieden van occasions, terwijl wij een full service garagebedrijf zijn, voor onder andere Volkswagen, Opel, Ford, BMW personenauto’s en bedrijfsauto’s.

Schadebedrijf of garage in de buurt van Velp? Ontdek de voordelen van de universele full service garage van Ambting

Route van Velp naar AmbringVoor het zoeken van een autogarage in Velp is het dus raadzaam om even iets verderop te kijken als het gaat om reparatie, schade, onderhoud en andere veel voorkomende zaken aan de auto. Als u een garage of een schadeherstelbedrijf nodig heeft in Velp, draait u vanaf Knooppunt Velperbroek de N325 op en gaat eraf bij de Burgemeester Matsersingel. Het bedrijventerrein De Overmaat staat daar dan al duidelijk aangegeven, het gebied waar ons garage/autoschadeherstelbedrijf zich bevindt. Naast autobezitters uit Arnhem helpen onze monteurs, glaszetters, uitdeukers, airco specialisten en verzekeringsspecialisten regelmatig mensen uit plaatsen als Velp, Rheden, Westervoort, Rozendaal en andere plaatsen uit de regio voor auto onderhoud, reparatie, APK, aircoservice, het monteren en demonteren van winterbanden en zomerbanden, enzovoorts. 

Schade of pech aan uw auto in regio Velp en zoekt u een erkend schadeherstelbedrijf?

Als uw auto pech heeft in Velp dan wilt u uiteraard zo vlug mogelijk geholpen worden. En in dat geval het liefst bij een goede garage of autoschadebedrijf in Velp waar u met elk merk auto voor werkelijk alles terecht kunt. Zoals gezegd staat ons team met vakkundige monteurs voor u klaar in onze goed geoutilleerde garage op het Arnhemse bedrijventerrein De Overmaat.

Mocht u door pech onderweg of misschien wel bij u thuis in Velp niet de mogelijkheid hebben om zelf naar ons toe te komen, dan is dat geen enkele probleem. Wij komen op verzoek bij u langs op locatie met een van onze sleepwagens. Dat doen wij regelmatig voor onze klanten bij dé universele garage voor Velp, Arnhem en omliggende omgeving. Als onze monteurs uw auto herstellen vanwege schade, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s. U kunt daardoor dus ongestoord de weg op en hoeft geen moment zonder auto te zitten, want privé- en werkende leven moet immers ongestoord kunnen doorgaan.

Wij werken samen met de meeste autoverzekeraars en voor velen zijn wij een contractpartner. Naast het schadeherstel neemt onze administratie afdeling de afhandeling met uw verzekeraar in goede banen. Het is hun dagelijks werk en u heeft weer een zorg minder! Wij zijn aangesloten bij de FOCWA en zijn gecertificeerd als Schadegarant Herstelbedrijf.

Wat kunnen wij betekenen als u een autobedrijf in Velp zoekt

In feite doet onze autogarage en autoschadebedrijf alles dat u zich kan wensen. Dus niet alleen alles op het gebied van de mechaniek, ook handelingen aan de software van elk merk auto. We noemen hieronder de meest verrichte diensten voor onze klanten:

  1. Onderhoud: voor elk automerk kunnen wij zowel de APK als de kleine beurt of grote beurt voor u verzorgen. Onnodig om te zeggen is eigenlijk dat als wij u hiervoor oproepen sturen, uw auto doorlopend in topconditie is en de kans op problemen onderweg aanzienlijk zal afnemen.
  2. Reparatie: zoals gezegd repareren onze vakmensen alle mechanische onderdelen, maar ook de complexe moderne software van elk merk auto.
  3. Schadeherstel: met geavanceerde technieken en gediplomeerde autospuiters en autoglaszetters leveren wij u een snel en vakkundig resultaat, zodat u alweer snel de weg weer op kunt. Alle krassen, deuken en butsen maken wij onzichtbaar in onze speciale spuitcabines.
  4. Airco service: voor verkoeling in de zomer en tegen de beslagen ramen wilt u natuurlijk een goed functionerende airco. Ons airco specialisten verrichten alle denkbare taken die een airco nodig heeft, zoals reinigen, bijvullen, vacumeren, ontluchten of vervangen.
  5. Tot slot staan wij bekend om onze bandenservice. In onze autogarage kunt u snel en voordelig uw zomerbanden, of winterbanden laten monteren of demonteren. Daarnaast verrichten onze monteurs alle andere wensen rondom banden, zoals banden uitlijnen of banden balanceren.

Deskundige hulp nodig van een allround garage in Velp? Neem contact op met de klantenservice van Ambting

Wij staan klaar voor alle mensen die een universele autogarage in Velp zoeken voor APK, reparatie, onderhoud of schadeherstel. Wij zijn al meer dan een halve eeuw actief voor automobilisten in Arnhem, Velp, Westervoort, Zevenaar en ale andere omliggende plaatsen.  Voor vragen, informatie, advies, een afspraak maken of een gratis vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Ambting autoschade Arnhem. Bellen kan natuurlijk ook: 026 – 202 3696. U kunt langskomen, maar nog handiger is om vooraf met onze klantenservice een afspraak te maken.