Maak kennis met
Theo en Wilbert

Wie zijn wij? Wij zijn Theo en Wilbert Ambting van Autobedrijf Ambting

Al sinds 1967 is Autobedrijf Ambting een gekend adres in Arnhem en omgeving. Mensen komen met hun auto langs voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Graag vertellen wij u over Ambting van vroeger en Ambting anno 2018.

Geschiedenis van Ambting senior

Ambting senior startte het familiebedrijf in naastgelegen dorp Elden, van jongs af aan was sleutelen aan brommers, motoren en auto’s. Dit was zijn grote hobby. In 1967 besloot hij om een officiele stap te maken en Autobedrijf Ambting werd een feit. Stap voor stap breidde hij Ambting uit. Hij groeide zo hard dat hij tot twee keer toe het perceel van de buren heeft moeten overnemen.

Nieuwe generatie Ambting

Inmiddels is het autobedrijf uitgegroeid tot een universeel garage- en herstelbedrijf gevestigd in de oude Veth-carrosseriefabriek op industrieterrein de overmaat langs de snelweg A325  in Arnhem. Op deze locatie runnen de broers Theo en Wilbert Ambting de zaak. Als jonge jongens renden zij al door het bedrijf. Stoeiend, spelend en ontwikkeld, keken zij mee over vaders schouders. Vandaag de dag houdt Theo zich bezig met het schadebedrijf en richt Wilbert zich op het autobedrijf. Iedere dag houdt Ambting senior nog een oogje in het zeil: wat gebeurt er allemaal en hoe gaat het.

Van schadeherstel tot vakkundig uitlijnen

In 1968 begon Ambting senior Autobedrijf Ambting voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgegroeid met onder andere Algemene Periodieke Keuring (APK), scherpgeprijsde autobanden, vakkundig uitlijnen, autoruitschade en airco-service. “Wij staan voor een modern totaalpakket zonder het gemoedelijke karakter van ons familiebedrijf te vergeten”, aldus Theo Ambting. “Duidelijke en directe communicatie, eerlijkheid en ouderwets vakwerk staan bij ons nog altijd centraal.”

Kom langs bij Autobedrijf Ambting

Heeft u schade of is uw auto aan een grote beurt toe? Kom langs of maak een afspraak bij Autobedrijf Ambting om uw auto eerlijk en kwalitatief te laten onderzoeken en repareren. Naast Theo en Wilbert staan er ruim twintig andere vakspecialisten voor u klaar met een goede bak koffie. Tot snel!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Erg goede en persoonlijke service.
Hans Baars