Direct schade
melden

Autoschade voor de zakelijke markt

Autoschade is altijd vervelend. Helemaal als u afhankelijk bent van uw auto. Bent u rijschoolhouder? Brengt u pakketten weg met uw bestelwagen? Of vervoert u materiaal van a naar b met uw auto? Of bent u een vertegenwoordiger die het hele land door moet met de auto? Als die auto schade heeft opgelopen, kunt u niet door met werken. Ambting autoschade Arnhem snapt dat dit een hele vervelende situatie is en wij denken dan ook graag creatief met u mee. Leest u verder op deze pagina hoe wij u kunnen helpen.

Eerst hulp bij autoschade en reparatie

Voor het herstellen van schade zijn ontzettend veel technieken mogelijk. Het ligt aan de soort schade, de grootte van de schade, waar de schade zit… Sommige schades zijn zo opgelost. U bent dan misschien maar een paar uurtjes weerhouden van  uw werk. Is de schade wat groter, dan kan het zijn dat u de auto bij ons achter moet laten voor een langere tijd. Is uw bedrijfsauto zo beschadigd dat u echt niet verder kunt? Ondernemers profiteren van onze haal- en brengservice. Als de situatie er om vraagt, hanteren we ook flexibele openingstijden. Wij vinden het belangrijk dat wij er voor u kunnen zijn. Daarnaast is het een mogelijkheid om een noodreparatie uit te voeren. U kunt daarmee doorrijden tot aan het moment van herstel. U kunt uw schade bij ons online aanmelden, dan profiteert u ook van snelservice! Wij handelen als schadegarant de schade met uw verzekeraar af. De tijd die u daar in had moeten stoppen, kunt u dan aan uw zaak besteden.

Ambting-autoschade-zakelijke-auto

Vervangend vervoer voor zakelijke markt

Voor het geval dat uw bedrijfswagen iets langer bij Ambting in de autogarage in Arnhem moet blijven, kunt u vervangend vervoer krijgen. Onze vloot leenauto’s bevat ook een bestelwagen. En een lesauto mét extra bediening, zoals u gewend bent, kunt u ook bij ons lenen zolang als de reparatie aan uw eigen auto duurt. Leaseauto’s die gerepareerd moeten worden, kunnen vervangen worden door de doorsnee leenauto’s uit onze vloot.

Kom langs bij Ambting autoschade Arnhem

Ambting autoschade Arnhem doet er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Vandaar onze snelle service en ons creatieve meedenken. Profiteer hiervan en bel ons op 026-3814279 om een afspraak te maken of kom onze garage binnenrijden aan de Overmaat 5 in Arnhem.

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

De auto weer in nette staat ontvangen prima leenauto meegekregen helemaal niets van te zeggen. Hij ziet er weer goed uit.
Wim van Hummel